Agrastus geriau valgyti šviežius arba gaminti kompotus. Tačiau yra paprastas būdas apdoroti šias uogas, kuris leidžia išsaugoti visas naudingąsias savybes ir vitaminus žiemai.
Reikės:
Kaip paruošti:
- Nuo agrastų reikia pašalinti žiedynų ir žiedkočių stiebus.
- Apelsinus nulupkite ir supjaustykite, iš pusės citrinos išspauskite sultis.
- Agrastus ir apelsinus suberkite į dubenį, sutrinkite trintuvu arba permalkite per mėsmalę ir įpilkite citrinos sulčių.
- Supilkite cukrų ir palikite tyrę kambario temperatūroje, kad cukrus visiškai ištirptų.
- Išmaišykite ir supilkite tyrę į indus ir laikykite šaldiklyje. Gero apetito!
Prenumeruoti
Prisijungti
0 Komentarai(ų)
Naujausi