Kepant kotletus, čeburekus, bulves ir kitus produktus dažnai lydi karšto aliejaus purslų fontanas. Tai nenuostabu – daroma prielaida, kad kepami ...
Skaityti daugiauKepant kotletus, čeburekus, bulves ir kitus produktus dažnai lydi karšto aliejaus purslų fontanas. Tai nenuostabu – daroma prielaida, kad kepami ...
Skaityti daugiauJei kepimo metu aliejus pradeda „spragyti“, tai sukelia daug nepatogumų. Tačiau geras aliejus su teisingu gaminimo būdu neturėtų taškytis į ...
Skaityti daugiauDaugelis sako, kad alyvuogių aliejaus negalima naudoti kepimui. Pateikiame visus atsakymus, kas atsitinka alyvuogių aliejui jį kaitinant. AR GALIMA KEPTI ...
Skaityti daugiauMažai žmonių pagalvoja apie saulėgrąžų aliejaus butelio dizaino ypatybes. Dažniausiai žmonės jį pila į stiklinį indą su dozatoriumi, arba naudoja ...
Skaityti daugiauDaug diskutuojama apie tai, koks aliejus yra sveikesnis ir saugesnis, taip pat kuris geriausiai tinka maistui kepti. Žmonės dažnai apie ...
Skaityti daugiauMedikai teigia, kad šis metodas tinka ne visiems ir todėl labai pavojinga skirti tokį „gydymą“. Dažnai žmonės vartoja augalinį aliejų ...
Skaityti daugiauAliejus yra ypatingas produktas. Su juo gaminamas įvairus maistas, gardinami įvairiausi patiekalai, supaprastinamas kulinarinis procesas. Atskleidžiame svarbiausius aliejaus paslaptis. Kaip ...
Skaityti daugiauDidžiosios Britanijos prekybos centrai apribojo prekybą aliejumi, nes dėl karo Ukrainoje sumažėjo jo atsargos. Beje, produktai jau pabrango. JK prekybos ...
Skaityti daugiauAirijos mokslininkai, atlikę tyrimą, nustatė neigiamą augalinių aliejų, kuriuose yra omega-6 riebalų rūgščių, poveikį. Jie nustatė, kad padidėjęs šių medžiagų ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.