Vasara - pats tinkamiausias metas valgyti arbūzus. Tačiau ar žinote, kuo arbūzai naudingi ir kaip juos tinkamai laikyti? Būtent apie ...
Skaityti daugiauVasara - pats tinkamiausias metas valgyti arbūzus. Tačiau ar žinote, kuo arbūzai naudingi ir kaip juos tinkamai laikyti? Būtent apie ...
Skaityti daugiauRinkdamiesi arbūzą daugybė žmonių pasikliauja liaudiškais metodais. Arbūzų ūkio savininkas papasakojo keletą būdų, kaip atpažinti gerą, prinokusį arbūzą. Reikia atidžiai ...
Skaityti daugiauAtminkite, kad bet kokie pjaustyti vaisiai ir uogos labai greitai genda, o bakterijos pradeda sparčiai daugintis. Todėl jei perpjovėte arbūzą, ...
Skaityti daugiauLiepą - rugpjūtį prasideda arbūzų sezonas. Jau galite drąsiai jų nusipirkti ir mėgautis uogomis. Tačiau nereikėtų suvalgyti jų per daug, ...
Skaityti daugiauDažnai negalime iš karto suvalgyti viso arbūzo, todėl supjaustytą arbūzą laikome šaldytuve, kad suvalgytume jį sekančią dieną. Tačiau ar žinote, ...
Skaityti daugiauIšsirinkti prinokusį ir skanų arbūzą - tikras menas, reikalaujantis tam tikrų įgūdžių ir žinių. Tradiciškai dažnai patrankome ranka į arbūzą, ...
Skaityti daugiauPopuliariausias arbūzo pjaustymo būdas - pjaustyti uogą pusmėnulio formos griežinėliais. Tačiau šis būdas vargu ar yra patogus ir saugus. Kartais ...
Skaityti daugiauVasara - puikus metas arbūzams, tad jei dar nenusipirkote arbūzo, paskubėkite tai padaryti. Tačiau parduotuvėje verta jį teisingai išsirinkti, antraip ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.