Kad blynai būtų skanūs ir kokybiški, reikia išmokti juos tinkamai kepti. Jei jie prilips prie keptuvės dugno, vargu ar patiekalas ...
Skaityti daugiauKad blynai būtų skanūs ir kokybiški, reikia išmokti juos tinkamai kepti. Jei jie prilips prie keptuvės dugno, vargu ar patiekalas ...
Skaityti daugiauŠie blyneliai gausis švelnūs ir labai purus. Jie puikiai tinka gardiems pusryčiams ar tiesiog užkandžiams. Blyneliai bus dar skanesni, jei ...
Skaityti daugiauŠie blyneliai - puikus variantas greitiems pusryčiams ar užkandžiams. Jie sotūs, skanūs ir ilgai išsilaiko. Tešlą reikia užraugti, todėl galite ...
Skaityti daugiauKai kurie patiekalai yra labai paprasti, tačiau gaminami labai retai. Kalbame apie grikių blynus. Jie labai sotūs, skanūs, o kai ...
Skaityti daugiauKepant blynus ar lietinius, kartais tešla gaunasi su daug gumuliukų. Taip nutinka gaminant tešlą su vandeniu arba pienu - pasirodo, ...
Skaityti daugiauJums nebūtina turėti miltų, kad pusryčiams pradžiugintumėte save ir artimuosius gardžiais blynais. Galite pasigaminti puikų skanėstą iš manų kruopų ir ...
Skaityti daugiauElastingų ir skanių blynų kepimas keptuvėje - tikras kulinarinis meistriškumas. Ne kiekvienas gali pasigirti gebantis gerai iškepti tokį skanėstą. Tačiau ...
Skaityti daugiauJei nenorite, kad lietiniai taptų lyg "guminiai", kepdami juos naudokite minimalų kiekį kiaušinių. Štai tokia buvo pirmoji paslaptis, o antroji ...
Skaityti daugiauNe visi moka iškepti plonus ir švelnius blynus. Kai kurie maisto gaminimo naujokai gali skųstis, kad blynai gaunasi kietoki. Problema ...
Skaityti daugiauKaip žino kiekvienas, blynų tešlą turi sudaryti miltai, pienas, kiaušiniai, druska, cukrus ir aliejus. Tačiau kai kurie į blynų pagrindą ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.