Mėgstate česnakus, bet nelabai mėgstate juos lupti? Tai suprantama: kol atsikratote česnako luobelės, nesinori nei česnako, nei maisto ruošimo. Tačiau ...
Skaityti daugiauMėgstate česnakus, bet nelabai mėgstate juos lupti? Tai suprantama: kol atsikratote česnako luobelės, nesinori nei česnako, nei maisto ruošimo. Tačiau ...
Skaityti daugiauPirmoji taisyklė - nesodinti česnakų toje pačioje vietoje dvejus metus iš eilės. Česnakai mėgsta naują žemę. Manoma, kad į tą ...
Skaityti daugiauSužinokite, kaip tinkamai laikyti česnaką. Daugelis žino, kad česnakas yra nepakeičiamas prieskonis gaminant maistą, tačiau būtent šio augalo laikymas namuose ...
Skaityti daugiauYra daugybė česnakų laikymo būdų. Nuo jų priklauso, kiek laiko derlius nepraras skonio ir šviežumo. Jei nepasirūpinsite laikymo sąlygomis, labai ...
Skaityti daugiauČesnako galima dėti beveik į bet kurį patiekalą, dėl to jis tampa dar skanesnis. Pati daržovė turi daug naudos, todėl ...
Skaityti daugiauEsame įpratę česnako dėti į daugelį patiekalų ir iš karto išmesti jo lukštus. Pasirodo česnako lukštai gali būti naudingi, tad ...
Skaityti daugiauLiaudies medicinos receptų rinkiniuose rekomenduojama kuo dažniau valgyti česnaką. Sakoma, kad ši priemonė išgelbės nuo galvos skausmo, slogos, peršalimo, alergijos ...
Skaityti daugiauČesnakai yra natūralus antibiotikas. Dėl savo antiseptinio poveikio jis plačiai naudojamas ne tik kulinarijoje, bet ir medicinoje. Tačiau svarbu atminti, kad kai ...
Skaityti daugiauČesnakai yra naudingas prieskonis, dėl kurio patiekalai tampa aromatingesni ir patrauklesni. Tačiau ne visi mėgsta jo dėti į sriubas ar salotas. Esmė ...
Skaityti daugiauSkirtingai nei žieminiai česnakai, pavasariniai arba vasariniai česnakai mažiau serga, yra švelnesnio ir ne per aštraus skonio, jie daug geriau ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.