Morkos - viena iš geriausių ir universaliausių daržovių. Ją galima valgyti žalią, keptą ar virtą, tačiau nedaugelis žino, ar galima ...
Skaityti daugiauMorkos - viena iš geriausių ir universaliausių daržovių. Ją galima valgyti žalią, keptą ar virtą, tačiau nedaugelis žino, ar galima ...
Skaityti daugiauBulvės nepradės pūti, jei bus tinkamai laikomos. Reikia žinoti keletą svarbių niuansų, kad jos nesugestų. Jei norite, kad daržovės išsilaikytų ...
Skaityti daugiauSvorio dažniausiai priauginame per įvairias šventes, persivalgydami, bei nesaikingai vartojant alkoholį. Kitiems žmonėms tai yra tiesiog gyvenimo būdas - kuo ...
Skaityti daugiauDauguma žmonių svogūnų lukštus paprastai išmeta į šiukšlių dėžę. Ypač jei iki Velykų dar toli. Tačiau šie likučiai tinka ne ...
Skaityti daugiauSvogūnai yra nepakeičiamas daugelio patiekalų ingredientas, todėl tai gana populiari šakninė daržovė. Tačiau svogūnai gali būti naudingi ne visiems, todėl ...
Skaityti daugiauČesnakas dėl savo gydomųjų savybių turi daug naudos sveikatai. Tačiau, nepaisant jo universalumo, česnako nereikėtų valgyti per daug. Apie kenksmingas ...
Skaityti daugiauKiekvienas žmogus, savo sklype auginantis krienus, turėtų žinoti, kada ir kaip iškasti šį augalą. Krienų kasimo laikas priklauso nuo sezono: ...
Skaityti daugiauĮpusėjus kopūstų derliaus nuėmimo sezonui, svarbu išmokti tinkamai elgtis su šia daržove. Ar būtina kopūstus plauti prieš tolesnį jų apdorojimą? ...
Skaityti daugiauNeretai parduotuvių ir turgaviečių lentynose galima pamatyti nukainotų daržovių ir vaisių - paprastai jie jau būna supuvę ir tapę tikrais ...
Skaityti daugiauPatyrę virtuvės šefai visada turi veiksmingų metodų, kurie padės paruošti net ir gerai pažįstamą pagrindinį patiekalą taip, kad net gurmanai ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.