Senos kulinarinės gudrybės – agurkų įtrynimas druska, kuris iki šių dienų aktualus ir tarp patyrusių šefų, ir kulinarų mėgėjų. Yra ...
Skaityti daugiauSenos kulinarinės gudrybės – agurkų įtrynimas druska, kuris iki šių dienų aktualus ir tarp patyrusių šefų, ir kulinarų mėgėjų. Yra ...
Skaityti daugiauGebėjimas teisingai virti bulves visada praverčia virtuvėje, nes lietuviai šią daržovę naudoja daugelyje kasdienių receptų. Tad, kaip tinkamai paruošti šią ...
Skaityti daugiauDauguma žmonių kaip garnyrą naudoja virtas bulves. Kaip žinote, po virimo lieka skysčio, kuris dažniausiai tiesiog išpilamas į kriauklę. Pasirodo, ...
Skaityti daugiauYra daržovių, kurias galima valgyti žalias. Tai morkos, žirniai, špinatai, žiediniai kopūstai ir daugelis kitų. Tačiau virėjai dažnai vis tiek ...
Skaityti daugiauČesnako galima dėti beveik į bet kurį patiekalą, dėl to jis tampa dar skanesnis. Pati daržovė turi daug naudos, todėl ...
Skaityti daugiauKaip valgyti vaisius ir daržoves, turinčius didžiausią naudą sveikatai: reikia juos nulupti ar ne? Mitybos specialistai į šį klausimą turi ...
Skaityti daugiauMitybos specialistai atskleidė mažai žinomą baklažanų naudą sveikatai. Specialistai rekomenduoja šią daržovę įtraukti į racioną. Baklažanų nauda Baklažanai gali būti ...
Skaityti daugiauDaugelis iš mūsų įpratę kasdien valgyti daržoves ir vaisius, dėti juos į įvairius patiekalus arba valgyti žalius. Tačiau verta žinoti, ...
Skaityti daugiauBurokai paprastai verdami ilgokai. Tačiau yra būdas išvirti daržovę daug greičiau. Tam padės mikrobangų krosnelė, kurios dėka kai kurias šaknines ...
Skaityti daugiauPrieš prasidedant sodininkų sezonui, daugelis ieško atsakymo į klausimą, kaip tinkamai auginti agurkus atvirame lauke ir šiltnamyje. Net ir žinodami ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.