Orkaitėje kepta višta dažnai praverčia, kai reikia patiekti vakarienę, o jūs nenorite per daug vargintis su maisto ruošimu. Tačiau toks, ...
Skaityti daugiauOrkaitėje kepta višta dažnai praverčia, kai reikia patiekti vakarienę, o jūs nenorite per daug vargintis su maisto ruošimu. Tačiau toks, ...
Skaityti daugiauAlyvuogių aliejus yra populiarus produktas, kuris maisto ruošimui naudojamas jau tūkstančius metų. Jis turi daug naudingų savybių, tačiau ar galima ...
Skaityti daugiauJaponijos mitybos specialistai nepritaria kepimui ant grotelių. Ekspertai paaiškino, kad maistas, kuriame yra padidėjęs galutinių glikacijos produktų (CPG) kiekis, yra ...
Skaityti daugiauTinkamai keptas svogūnas yra tokio ryškaus skonio, kad nepalieka abejingų nei vieno gurmano. Tačiau yra problema: gana sunku juos paruošti, ...
Skaityti daugiauVirėjai gana dažnai daro klaidų, susijusių su keptos žuvies ruošimu. Kodėl iškepta žuvis pradeda byrėti dar keptuvėje? Greičiausiai žuvis buvo pasūdyta ...
Skaityti daugiauGrybai išlieka gražūs tik tol, kol apdorojami verdančiu vandeniu. Po virimo jie pajuoduoja, pamėlynuoja arba kaip nors kitaip pakeičia spalvą. ...
Skaityti daugiauKepant kotletus, čeburekus, bulves ir kitus produktus dažnai lydi karšto aliejaus purslų fontanas. Tai nenuostabu – daroma prielaida, kad kepami ...
Skaityti daugiauGamindami įvairius patiekalus iš bulvių daugelis žmonių svarsto, ar reikia naudoti dangtį. Kaip paaiškėjo, šiuo klausimu galioja kelios taisyklės. Naudoti ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.