Profesionalūs virėjai prieš virdami vištų kiaušinius dažnai juos papurto. Tačiau kokia tokių veiksmų prasmė? Tokie veiksmai, ekspertų teigimu, labai supaprastins ...
Skaityti daugiauProfesionalūs virėjai prieš virdami vištų kiaušinius dažnai juos papurto. Tačiau kokia tokių veiksmų prasmė? Tokie veiksmai, ekspertų teigimu, labai supaprastins ...
Skaityti daugiauKiaušiniai yra vienas pagrindinių ingredientų gaminant tam tikrus patiekalus ar pyragus. Be to kiaušiniai padeda sujungti ingredientus į vientisą masę ...
Skaityti daugiauVisų pirmą specialistai juos vertina pirmiausia dėl baltymų kiekio. Kiaušiniuose yra 11 g baltymų 100 g produkto. Vištos kiaušinyje yra ...
Skaityti daugiauKiaušiniai yra vienas populiariausių ingredientų įvairiems patiekalams gaminti, todėl svarbu įsitikinti jų kokybe ir šviežumu. Nusprendėme papasakoti, kaip greitai patikrinti ...
Skaityti daugiauIšvirti kiaušinį nėra tokia sudėtinga užduotis, tačiau kartais jis ne visada būna tobulas ir skanus, kaip norisi. Todėl ekspertas, virėjas ...
Skaityti daugiauKad išvirus kiaušinius būtų lengviau nulupti, rekomenduojama į vandenį įberti druskos arba sodos, kuri sukuria šarminę aplinką ir lukštai tampa ...
Skaityti daugiauKraujo krešuliai paprastai susidaro kojų, rankų ir kirkšnių venose. Kai jie atitrūksta ir nukeliauja į kitas kūno dalis, pavyzdžiui, plaučius, ...
Skaityti daugiauKiaušiniai yra svarbus maistinių medžiagų, kurios būtinos sveikam organizmui palaikyti, šaltinis. Tai labai subalansuotas produktas, kurį reikėtų reguliariai įtraukti į ...
Skaityti daugiauRestoranuose virėjai kiaušinius deda į verdantį, o ne į šaltą vandenį. Paslaptis paprasta: taikant šį virimo būdą kiaušiniai minkštai išverda ...
Skaityti daugiauPrekybos tinklas „Iki“ savo konditerijos gaminiuose – „Su meile IKI“ tortuose, pyraguose ir pyragaičiuose – nuo birželio 1-osios atsisakė narvuose ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.