Kepant kotletus išsiskirianti balta masė nėra prastos kokybės maltos mėsos požymis, tačiau gali rodyti specifinę jos sudėtį. Ką rodo baltos ...
Skaityti daugiauKepant kotletus išsiskirianti balta masė nėra prastos kokybės maltos mėsos požymis, tačiau gali rodyti specifinę jos sudėtį. Ką rodo baltos ...
Skaityti daugiauKotletai bus itin minkšti ir sultingi, jei į maltą mėsą įdėsite šiek tiek grietinės. Kaip į maltą mėsą įmaišyti grietinės? ...
Skaityti daugiauItališka virtuvė jau seniai tapo daugelio žmonių mėgstama. Restoranų tinklas "Big Mamma", visame pasaulyje garsėjantis autentiškais receptais, pasidalijo savo rizotu ...
Skaityti daugiauMaltos mėsos kotletams gaminimas naudojant vištų kiaušinius turi neigiamą savybę - mėsa tampa kieta ir ne visai malonaus skonio. Tačiau ...
Skaityti daugiauPasak dietologų, vakarienės metu reikia atsisakyti riebaus maisto, dešrelių, pyragaičių ir saldumynų. Mėsa (kiauliena, jautiena) virškinama keturias-penkias valandas. Sunkus maistas ...
Skaityti daugiauPavasaris visada asocijuojasi su gaiva, o šios salotos tikrai nepaliks abejingų. Šis patiekalas idealiai tinka lengviems pietums arba kaip priedas ...
Skaityti daugiauDaugelis žmonių galvoja, kad bulvės verda per ilgai. Standartiniam garnyrui paruošti reikia maždaug pusvalandžio. Norite sutaupyti laiko? Tuomet naudokite mikrobangų ...
Skaityti daugiau„Mama, šito tikrai nevalgysiu“, „neskanios tos daržovės“, „nenoriu to, man nepatinka“ – tokias ir daugybę panašių frazių turbūt teko girdėti ...
Skaityti daugiauDaugelis žino, kad prieš verdant ryžius reikia juos nuplauti. Ši procedūra padeda atsikratyti dulkių ir nešvarumų. Be to, iš anksto ...
Skaityti daugiauDaugelis žmonių mėgsta makaronus dėl jų universalumo: makaronai dera su įvairiausiais garnyrais. Juos galima patiekti su mėsa, žuvimi, daržovėmis ar ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.