Grikiai sočios bei skanios kruopos. Tačiau kartais jie gali turėti ryškų kartų prieskonį. Tokio patiekalo niekas nenori valgyti. Tačiau svarbu ...
Skaityti daugiauGrikiai sočios bei skanios kruopos. Tačiau kartais jie gali turėti ryškų kartų prieskonį. Tokio patiekalo niekas nenori valgyti. Tačiau svarbu ...
Skaityti daugiauDažnai dėl recepto nesilaikymo keptos bulvės virsta savotiška koše arba atvirkščiai, jų neįmanoma valgyti, nes jos perkepusios. Yra maža paslaptis, ...
Skaityti daugiauKoldūnų virimas nėra sudėtinga užduotis, su kuria galėtų susidoroti bet kuris pradedantis virėjas. Tačiau rezultatas ne visada džiugina. Juk dažnai ...
Skaityti daugiauJau šį šeštadienį, balandžio 6 d., Klaipėdos prekybos centras „Akropolis“ pakvies į naują renginį – gastronomijai dedikuotą Gero maisto festivalį. ...
Skaityti daugiauKas sakė, kad tik moterys turi rūpintis savo sveikata? Vyrams taip pat reikia sveikų maisto produktų, kad palaikytų gerą fizinę ...
Skaityti daugiauLengvos, gaivios ir skanios salotos su konservuotais kukurūzais visada yra geras pasirinkimas. Paslaptis slypi specialiame padaže! Greitos ir skanios kiniškų ...
Skaityti daugiauGali atrodyti, kad pagaminti bulvių košę labai paprasta, tačiau taip nėra. Verta pasidomėti dažniausiai daromomis klaidomis ir virėjų rekomendacijomis, kurių ...
Skaityti daugiauNudegimai ir nešvarios sienos - dažnos riebalų purslų keptuvėje pasekmės. Yra keletas įdomių būdų, kaip išvengti šių nemalonių situacijų. Kepant ...
Skaityti daugiau"Cordon Bleu" yra universalus ir skanus lengvas patiekalas. Jį galite pasigaminti namuose pagal šį receptą. Ingredientai: 2 vištienos filė; druskos ...
Skaityti daugiauŽinoma, kad verdant skystą patiekalą susidaro putų, kurios nėra visiškai estetiškos. Ją įprasta pašalinti, nes sriuba nebus skani ir apetitą ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.