Kai verdame mėsą, ant vandens paviršiaus susidaro puta. Atminkite, ji nėra pavojinga sveikatai, tačiau ji gali turėti įtakos patiekalo skoniui. ...
Skaityti daugiauKai verdame mėsą, ant vandens paviršiaus susidaro puta. Atminkite, ji nėra pavojinga sveikatai, tačiau ji gali turėti įtakos patiekalo skoniui. ...
Skaityti daugiauŠis receptas stebina paruošimo greičiu. O ir pats keksas labai skanus bei sotus. Pabandykime jį pasigaminti patys. Sudedamosios dalys: 1 ...
Skaityti daugiauGeriausia pasaulyje pica gaminama ne Italijoje. Remiantis kasmet sudaromu 50 geriausių picų reitingu, kurį sudaro italų organizacija, siunčianti anoniminius inspektorius ...
Skaityti daugiauIšvirti kiaušinį nėra tokia sudėtinga užduotis, tačiau kartais jis ne visada būna tobulas ir skanus, kaip norisi. Todėl ekspertas, virėjas ...
Skaityti daugiauPo koronaviruso pandemijos JAV žmonės stengiasi dezinfekuoti ne tik rankas ir paviršius, bet ir maistą. Tačiau maisto tinklaraštininkės metodas, kaip ...
Skaityti daugiauDietologė paaiškino, kaip apskaičiuoti maisto porcijos dydį, kad būtų išvengta persivalgymo. Gydytoja patarė naudoti delno metodą. Taip galima nustatyti, kiek ...
Skaityti daugiauEkspertų teigimu, graikinius riešutus geriau pirkti ne lukštentus, o su lukštais, nes jie apsaugo riešutus nuo užteršimo ir atmosferinio poveikio. ...
Skaityti daugiauKiaušinienė yra lengvas ir greitas pusryčių patiekalas, kuriame yra daug baltymų ir kuris suteikia sotumo jausmą visai dienai. Yra daugybė ...
Skaityti daugiauDaugelis mitybos ekspertų įspėja prieš skrydį lėktuvu nevalgyti greito ir sūraus maisto, nes tai sukelia didesnį dujų kiekį ir diskomfortą. ...
Skaityti daugiauŠitaip lašinių tikrai nesūdėte. Lašiniai taps fantastiškai skanūs, jei sūdydami juos pridėsite vieną neįprastą ingredientą. Kaip skaniai pasūdyti lašinius? Kilogramui ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.