Nulupti bulves prieš verdant yra gana sunku. Virėjas priverstas skirti tam daug laiko ir pastangų. Be to, rezultatas ne visada ...
Skaityti daugiauNulupti bulves prieš verdant yra gana sunku. Virėjas priverstas skirti tam daug laiko ir pastangų. Be to, rezultatas ne visada ...
Skaityti daugiauŽiemą medus tampa paklausesnis dėl savo teigiamų savybių sveikatai. Kai kas abejoja, ar medų galima laikyti šaldytuve. Yra nuomonė, kad ...
Skaityti daugiauVisi žino, kad kiaušiniai yra naudingas produktas, kuriame yra daug naudingų elementų, būtinų normaliai organizmo veiklai. Naudingiausia valgyti virtus kiaušinius. Juose sukaupta ...
Skaityti daugiauDėl tam tikrų maisto produktų ir valgymo laiko žmonės po to gali jaustis ypač pavargę. Sumažėjęs energijos lygis po valgio ...
Skaityti daugiauŠvenčių išvakarėse daugelis žmonių pradeda galvoti, ką daryti su likusiu maistu, kuris buvo paruoštas Šv. Kalėdų arba Naujųjų metų stalui. ...
Skaityti daugiauDėl prekybos centrų lentynose pateikiamos įvairovės, rinkdamosi gaminius pasimeta net patyrę pirkėjai ar pirkėjos, o ką jau kalbėti apie pradedančiuosius ...
Skaityti daugiauTikrą sūrį lengva atskirti nuo padirbto, jei žinai kelis kriterijus. Kokie tai kriterijai? Apie tai šiame straipsnyje. Iš ko gaminamas ...
Skaityti daugiauDažnai atsitinka, kad išoriškai patrauklus mėsos gabalas, pirktas parduotuvėje, pasirodo kietas. Žinoma, tokio gaminio nereikėtų išmesti. Nepriklausomai nuo to, ką ...
Skaityti daugiauVietoj natūralaus sviesto parduotuvėse dažnai parduodamas margarinas. Labai sunku iš karto suprasti, ar tai klastotė, ar ne. Tačiau yra paprastas ...
Skaityti daugiauRaudonos žuvys (lašiša, upėtakis, arktinė palija, tunas) dažnai atlieka šventinio patiekalo vaidmenis, nes dėl brangumo jos dažniausiai patiekiamos tik ypatinga ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.