Ryžiai yra skanus ir visai sveikas garnyras, kurį reikia mokėti tinkamai virti. Jei nenorite, kad į lėkštę patektų lipni košė, ...
Skaityti daugiauRyžiai yra skanus ir visai sveikas garnyras, kurį reikia mokėti tinkamai virti. Jei nenorite, kad į lėkštę patektų lipni košė, ...
Skaityti daugiauDžiovinti grybai yra labai populiarūs, ypač žiemą. Toks produktas gali tapti sriubos, salotų ar kito patiekalo komponentu. Nepamirškite, kad džiovinimas ...
Skaityti daugiauTaikant šį metodą, baltymas išlieka sveikas ir nepažeistas, o trynys išlaiko ryškiai geltoną spalvą. Tačiau kartais nutinka taip, kad trynys ...
Skaityti daugiauMėgstate česnaką, bet nulupti – nelabai? Yra 5 paprasti būdai, kaip lengvai nulupti česnaką – apie juos skaitykite šiame straipsnyje. ...
Skaityti daugiauVištienos mėsa yra paprastas, skanus ir prieinamas produktas. Iš jo galima paruošti daugybę patiekalų. Mažai kas žino, tačiau vištiena organizmui ...
Skaityti daugiauGranato pavadinimas kilęs iš lotyniško žodžio "granatus", kuris reiškia „grūdėtas“. Yra daugiau nei dešimt veislių, kurios skiriasi viena nuo kitos ...
Skaityti daugiauKiviai yra nuostabūs vaisiai (uogos), atkeliavę pas mus iš Kinijos. Tai didelių į medį panašių vynmedžių, vadinamų aktinidijomis, vaisius. Kivių nauda neabejotina, ...
Skaityti daugiauGruodžio mėnesį labai svarbu maitintis subalansuotai, kad sumažėtų peršalimo ligų rizika ir apskritai jaustumėtės energingi. Todėl dietą turėtų sudaryti naudingi produktai, ...
Skaityti daugiauSunku rasti žmogų, kuris mėgtų sutižusias bulves. Daugelis gurmanų nori, kad virtos daržovės būtų sausos ir krakmolingos. Kaip išvirti tobulas ...
Skaityti daugiauBritų mokslininkai iš Portsmuto universiteto neseniai atlikę tyrimą patvirtino hipotezę apie indų spalvos įtaką maisto skoniui. Problema ta, kad, kaip ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.