Jei iškepti lietiniai blynai pasirodė per sausi ir kieti, tai vargu ar pavyks be problemų į juos įvynioti įdarą. Tokie ...
Skaityti daugiauJei iškepti lietiniai blynai pasirodė per sausi ir kieti, tai vargu ar pavyks be problemų į juos įvynioti įdarą. Tokie ...
Skaityti daugiauKopūstuose yra daug vitaminų, mineralų bei skaidulų. Ši daržovė teigiamai veikia visą organizmą. Nors kopūstus mėgsta ne visi, tačiau reikia ...
Skaityti daugiauToli gražu ne visada įmanoma kruopščiai nulupti virtų kiaušinių lukštus. Dažnai atsitinka taip, kad baltymas tvirtai prilimpa prie lukšto ir ...
Skaityti daugiauSunku įsivaizduoti tradicinį šventinį stalą be burokėlių salotų. Tačiau daržovė dažniausiai verdama ilgai. Be to, pradedantieji kulinarai dažnai skundžiasi, kad ...
Skaityti daugiauDaugelis iš mūsų mėgsta saldumynus. Tačiau ar potraukį cukrui galima pavadinti priklausomybe? Į šį klausimą atsakė mitybos srities ekspertai. Žiniasklaidoje ...
Skaityti daugiauTinkamai paruoštos daržovės – ne tik skanumas, bet ir geros sveikatos garantas. Todėl gaminti reikėtų atsakingai, net jei atrodo, kad ...
Skaityti daugiauPrekių tinkamumo vartoti terminas priklauso nuo daugelio veiksnių, kurių svarbiausias - laikymo sąlygos. Tinkamai laikant daržoves, duoną ir kitus produktus, ...
Skaityti daugiauPrieš verdant kruopas jas reikia nuplauti – apie tai tikriausiai žino dauguma žmonių, tik ne visi žino, kodėl. Iš pirmo ...
Skaityti daugiauVynuoges daugelis vertina dėl puikaus skonio, todėl produktas yra malonus pagrindinės dietos priedas. Tačiau nereikėtų pamiršti, kad nuo seno vynuogėms priskiriamos ...
Skaityti daugiauMajonezas yra žinomas daugeliui tradicinės virtuvės žinovų, nes jis dažnai naudojamas patiekalams ruošti. Paprastai majonezas yra populiariausių salotų dalis. Tačiau ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.