Rudeninis vaišių stalas neatsiejamas nuo patiekalų su moliūgais. Šiuo sezonu parduotuvių lentynose ar ūkininkų turgeliuose šių vaisių galime pamatyti itin ...
Skaityti daugiauRudeninis vaišių stalas neatsiejamas nuo patiekalų su moliūgais. Šiuo sezonu parduotuvių lentynose ar ūkininkų turgeliuose šių vaisių galime pamatyti itin ...
Skaityti daugiauMedų, kaip ir daugelį kitų produktų, dažnai padirbinėja nesąžiningi gamintojai. Dažniausiai tai daroma siekiant padidinti produkto masę, suteikti norimą saldumą ...
Skaityti daugiauSilkė – neatsiejama lietuviškos virtuvės dalis, todėl be jos neapsieina nė vienas šventinis stalas. Be to, toks žuvies paruošimo būdas ...
Skaityti daugiauSoda – labai populiari priemonė gaminant maistą, tačiau ne visi žino, kad ją galima naudoti ir ruošiant grikių košę. Iš ...
Skaityti daugiauKiaušiniai yra tokie maistingi ir sveiki, kad dažnai vadinami „natūraliais multivitaminais“. Juose taip pat yra unikalių antioksidantų. Štai 5 priežastys, ...
Skaityti daugiauNe kiekvienai šeimininkei pavyksta iškepti tobulo skonio kotletus. Bet jei pasinaudosite visais patarimais iš žemiau pateikto sąrašo, mėsos kukuliai arba ...
Skaityti daugiauRazinos palaiko sveiką virškinimo sistemą ir padeda pasiekti tinkamą pH balansą burnos ertmėje. Tokios išvados buvo padarytos remiantis daugybe tyrimų, ...
Skaityti daugiauRauginti kopūstai užima gan svarbią vietą lietuvių mėgstamo maisto asortimente, ypač žiemą. Moterims labai naudinga juos valgyti. Sužinokite, kodėl. Priežastys, ...
Skaityti daugiauTamsus šokoladas teigiamai veikia jūsų sveikatą. Tai vienas geriausių antioksidantų šaltinių, kokį tik galite rasti. Apie kitas naudingas savybes skaitykite ...
Skaityti daugiauTortas, kaip žinote, yra subtilus konditerijos gaminys. Paprastai jis kepamas kokiam nors iškilmingam renginiui ar šventei. Tačiau, kaip jį gražiai ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.