Lapkričio 1-ąją pasaulyje minima veganų diena. Šventė kasmet švenčiama nuo 1994 m., pirmosios „Veganų draugijos“ įkūrimo dieną. Šią dieną vyksta ...
Skaityti daugiauLapkričio 1-ąją pasaulyje minima veganų diena. Šventė kasmet švenčiama nuo 1994 m., pirmosios „Veganų draugijos“ įkūrimo dieną. Šią dieną vyksta ...
Skaityti daugiauInfliacija Lietuvoje vis dar auga, šiuo metu ji siekia 23,5 proc. Daugelio maisto produktų, mėsos, grūdų ir alkoholio kainos ir ...
Skaityti daugiauGrikiai yra naudingiausios kruopos žmogui, nes jose yra daug baltymų ir geležies. Be to, grikiai puikiai tinka prie įvairiausių patiekalų. ...
Skaityti daugiauSkrandžio problemos dažnai yra susijusios su maisto netoleravimu, apie kurį žmonės gali net nežinoti. Maisto netoleravimo simptomai yra labai įvairūs, ...
Skaityti daugiauVienas iš labiausiai paplitusių vietinių rudens produktų Lietuvoje yra moliūgas. Taigi siūlome keletą įdomių receptų, kur moliūgas yra pagrindinis ingredientas. ...
Skaityti daugiauMorkos yra skanus, traškus ir sveikas užkandis. Jau seniai sklando pasakojimai apie tai, kaip ši daržovė gali pagerinti jūsų regėjimą. ...
Skaityti daugiauSvogūnai yra daugelio lietuviškų patiekalų pagrindas. Jie naudojami padažui, troškinimui, kepimui ir salotoms. Nuo seniausių laikų ši daržovė buvo laikoma ...
Skaityti daugiauGamindami įvairius patiekalus iš bulvių daugelis žmonių svarsto, ar reikia naudoti dangtį. Kaip paaiškėjo, šiuo klausimu galioja kelios taisyklės. Naudoti ...
Skaityti daugiauVirtuvės šefai sugalvojo daugybę gudrybių, kaip pagerinti pirmojo ir antrojo patiekalų bei salotų ir kitų užkandžių skonį. Bulvių virimas Kalbant ...
Skaityti daugiauDžiovintų obuolių ruošimas namuose – vienas iš būdų išsaugoti puikų derlių. Džiovinti obuoliai yra puikus užkandis, jis gali padėti, jei ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.