Kiekvienas iš mūsų turime mėgstamą maistą, tačiau ne visi susimąsto, iš kur jis yra kilęs. Paprastai, turime kažkokį bendrą supratimą ...
Skaityti daugiauKiekvienas iš mūsų turime mėgstamą maistą, tačiau ne visi susimąsto, iš kur jis yra kilęs. Paprastai, turime kažkokį bendrą supratimą ...
Skaityti daugiauKai kurie šefai mano, kad ne duona, o mėsa yra visko raktas, todėl iš šio produkto nuolat ruošiami įvairūs patiekalai. ...
Skaityti daugiauJei virtuvės spintelėje yra padėti kukurūzų miltai, tai tikrai neprapulsite, iš jų galite išsikepti ne tik duoną ar pyragą, bet ...
Skaityti daugiauTinkamai rauginti agurkai yra puikus užkandis arba vienas iš populiarių patiekalų ingredientų. Naminiai rauginti agurkai yra skanesni už pirktus parduotuvėje. ...
Skaityti daugiauLengvai sūdyti agurkai yra skanus užkandis ir puikus priedas prie bet kokio patiekalo. Taigi, jei agurkus reikia pagaminti greitai, galite ...
Skaityti daugiauŠaldymas yra vienas veiksmingiausių ilgalaikio maisto produktų laikymo būdų. Dar prieš atsirandant konservantams, jis padėjo žmonėms išlaikyti maistą šviežią ištisus ...
Skaityti daugiauŠviežią arba šaldytą žuvį galima ruošti įvairiais būdais: aptepti aliejumi, apkepti, iškepti keptuvėje... Tačiau geriausias ir sveikiausias variantas yra aliejumi ...
Skaityti daugiauValgant lauke jau pažįstamas maistas gali atrodyti skanesnis, o apetitas bus geresnis, sako dietologai, Paaiškiname, kodėl taip yra. Valgant lauke ...
Skaityti daugiauPrancūzijos Europos ir užsienio reikalų ministras Jeanas-Yvesas Le Drianas, Prancūzijos žemės ūkio ir maisto ministras Julienas Denormandie ir už krizių ...
Skaityti daugiauDar prieš Rusijos kariuomenei įžengus į Ukrainą, maisto kainos pastaruosius metus augo palaipsniui. Tačiau per pastaruosius 3-4 savaites maisto kainos ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.