Valstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) skelbia apie pavojingą maisto produktą, aptiktą Lietuvoje. Didžiųjų prekybos tinklų „Maxima“, „Iki“, „Rimi“, „Šilas“ ...
Skaityti daugiauValstybinė maisto ir veterinarijos tarnyba (VMVT) skelbia apie pavojingą maisto produktą, aptiktą Lietuvoje. Didžiųjų prekybos tinklų „Maxima“, „Iki“, „Rimi“, „Šilas“ ...
Skaityti daugiauViena yra mėsą užšaldyti, o visai kas kita - atitirpinti. Ir tai reikia daryti teisingai, kad būtų išsaugota ne tik ...
Skaityti daugiauKiauliena yra maistinga mėsa, kurioje yra daug žmogaus organizmui naudingų medžiagų. Papasakosime, kaip ją tinkamai iškepti, kad mėsa būtų sultinga ...
Skaityti daugiauDėl specialaus marinato mėsa tampa nepaprastai minkšta, tirpsta burnoje ir suskyla į skaidulas. Kartu tai labai paprastas patiekalas, kurį gali ...
Skaityti daugiauPaprastas ir skanus marinatas bet kokiai mėsai. Šiame marinate patiekta kalakutiena yra tiesiog pasakiška! Tiesiog išbandykite! Vienam kilogramui mėsos reikės ...
Skaityti daugiauLašiniai yra sveikas (ne per daug) ir daugelio mėgstamas produktas, todėl dažnai kyla klausimas, kaip teisingai juos išsirinkti. Reikėtų atkreipti ...
Skaityti daugiauŠis patiekalas tinka ir šventiniam, ir kasdieniam valgymui. Šį užkandį pasigaminsite maždaug per 1 valandą. Garantuojame, mėgausitės kiekvienu kąsniu. Jums ...
Skaityti daugiauKai kurie pardavėjai, norėdami pirkėjams parduoti pasenusią mėsą, griebiasi įvairių gudrybių: ją nuspalvina, prideda sojų padažo, apipila cheminėmis medžiagomis. Jų ...
Skaityti daugiauTikriausiai daugelis žino, kad mėsos nereikėtų dar kartą užšaldyti, tačiau ne visi žino kodėl. Daug kas galvoja, kad tai dėl ...
Skaityti daugiauKai verdame mėsą, ant vandens paviršiaus susidaro puta. Atminkite, ji nėra pavojinga sveikatai, tačiau ji gali turėti įtakos patiekalo skoniui. ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.