Maltos mėsos kotletams gaminimas naudojant vištų kiaušinius turi neigiamą savybę - mėsa tampa kieta ir ne visai malonaus skonio. Tačiau ...
Skaityti daugiauMaltos mėsos kotletams gaminimas naudojant vištų kiaušinius turi neigiamą savybę - mėsa tampa kieta ir ne visai malonaus skonio. Tačiau ...
Skaityti daugiauPrasidėjus vasarai ar tiesiog šiltajam sezonui, šašlykai, kepsniai ir kiti ant anglių ruošiami mėsos skanėstai daugeliui žmonių tampa šventiniu patiekalu. ...
Skaityti daugiauSultingi, purūs, aromatingi kotletai puikiai tinka šeimos susibūrimams ir šventėms. Paprastai šį patiekalą gaminame iš maltos mėsos. Tačiau ką daryti, ...
Skaityti daugiauVištienos krūtinėlės gaminimas nėra sudėtingas. Tačiau jei pasistengsite šiek tiek daugiau, galiausiai gausite šedevrą, kurio trokšta vištienos mėgėjai. 1974 m. ...
Skaityti daugiau"Cordon Bleu" yra universalus ir skanus lengvas patiekalas. Jį galite pasigaminti namuose pagal šį receptą. Ingredientai: 2 vištienos filė; druskos ...
Skaityti daugiauAr plauti mėsą prieš gaminant maistą, ar ne - klausimas, kuris kelia ginčų. Daugelis mieliau plauna mėsą prieš ją ruošdami ...
Skaityti daugiauMaltos mėsos kotletai yra klasikinis pietų patiekalas. Juos galima greitai ir lengvai paruošti, todėl jie yra idealus pasirinkimas šiuolaikiškam, dinamiškam ...
Skaityti daugiauDar niekada neragavote tokios sultingos krūtinėlės! Gardi, aromatinga, visiškai nesausa. Paslaptis slypi kepimo būde! Jums net nereikia įjungti orkaitės. Krūtinėlė visiškai ...
Skaityti daugiauDaugelis lietuvių mėgsta vištieną dėl malonaus skonio ir prieinamos kainos. Pabandykite ją paruošti kreminiame padaže - tai fantastiškai skanu. Prie ...
Skaityti daugiauMėsos kukuliai yra viena iš kotletų alternatyvų, kuriuos daugelis žmonių gamina gan dažnai. Be to, šis mėsos patiekalo variantas turi ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.