Kalėdinis kalakutas yra tradicinis patiekalas daugelyje šalių. Lietuvoje Kalėdų dieną paprastai patiekiama kepta antis arba žąsis. Iškepti paukštį, kad jis ...
Skaityti daugiauKalėdinis kalakutas yra tradicinis patiekalas daugelyje šalių. Lietuvoje Kalėdų dieną paprastai patiekiama kepta antis arba žąsis. Iškepti paukštį, kad jis ...
Skaityti daugiauVisi žino, kad norint, jog maltos mėsos kukuliai būtų sultingi ir skanūs, į juos reikia įdėti šiek tiek svogūno. Tačiau ...
Skaityti daugiauŠis sūrio vyniotinis su sultinga vištiena tikrai patiks visiems jūsų svečiams. Išbandykite pasigaminti šį gardų užkandį. Reikės: vištienos krūtinėlės filė ...
Skaityti daugiauKepant kotletus gali tekti susidurti su tokiu nemaloniu procesu kaip putų atsiradimas. Tai gali būti augalinio aliejaus "reakcija". Dėl to ...
Skaityti daugiauDešra yra universalus produktas, kuris valgomas beveik kasdien ir perkamas šventiniam stalui. Pasaulyje yra daugybė dešros gaminių, tačiau tikriausiai nedaugelis ...
Skaityti daugiauMalta mėsa plačiai naudojama gaminant maistą. Ji tinka įvairiems patiekalams gaminti. Jei norite, kad produktas kuo ilgiau išsilaikytų, turite prisiminti ...
Skaityti daugiauSultingi kotletai visada yra gera idėja. Šis skanus patiekalas puikiai tinka ir šventėms, ir kasdieniam maistui. Sultingų kotletų paslaptis - ...
Skaityti daugiauVištiena yra vienas populiariausių baltymų šaltinių visame pasaulyje. Dėl savo universalumo vištiena lengvai įtraukiama į mitybos racioną su įvairiais patiekalais, ...
Skaityti daugiauAtėjo šventinio laikotarpio metas, o kartu ir laikas nustebinti savo svečius kažkuo ypatingu. Tarp daugybės gurmaniškų patiekalų variantų ypatingą vietą ...
Skaityti daugiauKartais nusprendę šeimą pamaitinti naminiais kotletais ar koldūnais, nusiviliama, nes mėsos įdaras gaunasi per skystas. Nenusiminkite - problemą galima lengvai ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.