Šviežių ar keptų obuolių kaloringumas itin mažas, pastebi mitybos specialistai. Tačiau džiovintų vaisių ar obuolių kompotas, į kurį dedama cukraus, ...
Skaityti daugiauŠviežių ar keptų obuolių kaloringumas itin mažas, pastebi mitybos specialistai. Tačiau džiovintų vaisių ar obuolių kompotas, į kurį dedama cukraus, ...
Skaityti daugiauVynas daugeliui lietuvių yra vienas populiariausių alkoholinių gėrimų. Jį galima nesunkiai pasigaminti namuose, naudojant sezoninius vaisius ir uogas, taip pat ...
Skaityti daugiauDžiovintų obuolių ruošimas namuose – vienas iš būdų išsaugoti puikų derlių. Džiovinti obuoliai yra puikus užkandis, jis gali padėti, jei ...
Skaityti daugiauRudeninių ir žieminių veislių, skirtų ilgalaikiam saugojimui, obuoliai nuskinami, kai pasiekia brandą. Nuskynus per anksti, daugelio veislių vaisiai būna rūgštūs, ...
Skaityti daugiauArtėja ruduo. Laiku nenuskynus obuolių, jie nukrenta ant žemės, sukirmėja, supūva ir jie tampa nebetinkami valgyti. Ką daryti su nukritusiais ...
Skaityti daugiauVasarą turėtumėte pasirūpinti, kad net ir šaltuoju metų laiku iš vaisių, uogų ir daržovių gautumėte pakankamai sveikų maistinių medžiagų. Labiausiai ...
Skaityti daugiauNe visada yra lengva nustatyti, ar obuoliai prinokę ar dar ne. Nuo to priklauso ir vaisių saugojimui laikas. Pernokę obuoliai ...
Skaityti daugiauŽiemai skirta obuoliene mėgaujasi ir vaikai, ir suaugusieji. Švelni, minkšta ir puri obuolienė. Be to, ją lengva pagaminti. Dažnai šeimininkės ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.