Savo svečius galite nustebinti paprastais užkandžiais su originaliu produktų deriniu. Pavyzdžiui, turėtumėte atkreipti dėmesį į karštus sumuštinius su kriauše ir ...
Skaityti daugiauSavo svečius galite nustebinti paprastais užkandžiais su originaliu produktų deriniu. Pavyzdžiui, turėtumėte atkreipti dėmesį į karštus sumuštinius su kriauše ir ...
Skaityti daugiauŠiandien siūlome jums kreminių bandelių receptą, kuris nepaliks abejingų. Svarbiausias šių gardžiųjų bandelių ingredientas - kreminis sūris. Dėl jo tešla ...
Skaityti daugiauNamie kepti visada įdomiau ir skaniau. Ir nemanykite, kad norint iškepti puikų desertą reikia daug laiko praleisti virtuvėje. Kvapnų, minkštą ...
Skaityti daugiauMagišku žiemos švenčių metu, kai oras prisipildo mandarinų aromatu, nėra geresnės idėjos, kaip pasigaminti ypatingą desertą su jais. Šis skanėstas ...
Skaityti daugiauJei nenorite, kad lietiniai taptų lyg "guminiai", kepdami juos naudokite minimalų kiekį kiaušinių. Štai tokia buvo pirmoji paslaptis, o antroji ...
Skaityti daugiauBulvių odelėje yra labai daug naudingų medžiagų ir vitaminų, tad bulvių košė pagaminta iš neskustų bulvių bus daug sveikesnė. Patiekalas ...
Skaityti daugiauVisa gudrybė slypi ne tiek pačiame kepimo metode, kiek žuvies paruošime. Jo dėka net labai sausą žuvį, kuriai būdingas sodrus ...
Skaityti daugiauJei nenorite ilgai vargti su ingredientais, vištieną kepkite pagal šį paprastą receptą. Jame naudojamas padažas / marinatas, kuris suteiks patiekalui ...
Skaityti daugiauParuošti tešlą gana paprasta. Koldūnai ir virtiniai bus minkšti ir skanūs. Dar vienas šio recepto privalumas yra tas, kad tešla ...
Skaityti daugiauKalėdinis kalakutas yra tradicinis patiekalas daugelyje šalių. Lietuvoje Kalėdų dieną paprastai patiekiama kepta antis arba žąsis. Iškepti paukštį, kad jis ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.