Silkė - nebrangi, tačiau labai skani žuvis. Kai kurie žmonės renkasi žuvį kaip papildomą salotų ingredientą, o kiti silkę renkasi ...
Skaityti daugiauSilkė - nebrangi, tačiau labai skani žuvis. Kai kurie žmonės renkasi žuvį kaip papildomą salotų ingredientą, o kiti silkę renkasi ...
Skaityti daugiauDaugeliui salotų ir užkandžių svogūnus geriau marinuoti iš anksto - taip gerokai pagerinsite patiekalo skonį. Tačiau ne visada norima juos ...
Skaityti daugiauBulvių košė paprastai naudojama kaip garnyras prie mėsos patiekalų ir kt. Tačiau bulvių košė lengvai gali virsti pilnaverčiu patiekalu. Tereikia ...
Skaityti daugiauKaip žino kiekvienas, blynų tešlą turi sudaryti miltai, pienas, kiaušiniai, druska, cukrus ir aliejus. Tačiau kai kurie į blynų pagrindą ...
Skaityti daugiauŠiuos pyragėlius labai lengva paruošti, tačiau nustebins jų skonis. Jie itin šokoladiniai ir labai švelnūs. Ingredientai: Cukrus - 180 g; ...
Skaityti daugiauSultingi kotletai visada yra gera idėja. Šis skanus patiekalas puikiai tinka ir šventėms, ir kasdieniam maistui. Sultingų kotletų paslaptis - ...
Skaityti daugiauTokį skanėstą arbatai gali pasigaminti net pradedantysis. Procesas labai paprastas ir nereikalauja papildomų žinių apie maisto gaminimą. Tešlai paruošti reikės ...
Skaityti daugiauPurus "Raudonojo aksomo" tortas privers jus įsimylėti jį nuo pirmo kąsnio. Šis gardus desertas su švelniu varškės pagrindu pagamintu kremu ...
Skaityti daugiauJei virtuvėje turite bananų, iš jų galite pasigaminti švelnių ir purių blynų, kurie maloniai nustebins savo skoniu. Šį patiekalą gali ...
Skaityti daugiauManoma, kad žirnių sriubai gaminti tinka bet kokia mėsa - veršiena, jautiena, vištiena ar kiauliena. Tačiau patyrę šefai savo patirtimi ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.