Sriuba, išvirta ant laužo, yra idealus patiekalas tiems, kurie išsiruošė į žygį ar mėgaujasi poilsiu sodyboje. Kaip paruošti sodrų mėsos ...
Skaityti daugiauSriuba, išvirta ant laužo, yra idealus patiekalas tiems, kurie išsiruošė į žygį ar mėgaujasi poilsiu sodyboje. Kaip paruošti sodrų mėsos ...
Skaityti daugiauKreminę morkų sriubą su grietinėle būtinai reikėtų įtraukti į mitybos racioną ir valgyti reguliariai, nes toks paprastas patiekalas pripildys organizmą ...
Skaityti daugiauŠi sriuba labai lengva ir skani. Ją galite virti gana dažnai, nes ji niekada nenusibos. Reikės: bulvių - 3 vnt ...
Skaityti daugiauPagrindinis šio patiekalo akcentas - kreminis pomidorų sultinys su trupučiu parmezano sūrio. Verta paragauti, labai skanu! Reikės: Didelės bulvės - ...
Skaityti daugiauIš pirmo žvilgsnio sriuba gali pasirodyti paprastas ir nesudėtingas patiekalas, tačiau patyręs kulinaras žino, kad tai tik klaidingas pirmasis įspūdis. ...
Skaityti daugiauLietuviai jau nuo moka virti žuvies sriubą arba tiesiog žuvienę. Žuvis turi būti šviežia. Galite naudoti įvairių rūšių, tačiau jei ...
Skaityti daugiauJei jūsų šeima mėgsta sriubas, turėtumėte pasigaminti šią skanią sūrio sriubą. Ji labai skani. Ko jums reikia: Šoninė - 200 ...
Skaityti daugiauDaugelis gurmaniško maisto mėgėjų mano, kad standartinė žirnių sriuba neturi pakankamai savito skonio. Tačiau galima lengvai pagerinti jos kulinarines savybes. ...
Skaityti daugiauIšvirti didelį puodą mėgstamos sriubos - puikus būdas turėti po ranka gardų patiekalą. Tačiau verta žinoti, kaip sriubą laikyti šaldytuve, ...
Skaityti daugiauŠi žirnių sriuba bus išskirtinė, nes tokios skanios sriubos dar niekada neragavote. Sekmadienio pietums ji bus kaip tik. Jums prireiks: ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.