Svogūnai, viena labiausiai paplitusių daržovių pasaulyje, dažnai naudojami patiekaluose. Egzistuoja nuomonė, kad raudonieji svogūnai yra sveikesni už baltuosius. Pažvelkime į ...
Skaityti daugiauSvogūnai, viena labiausiai paplitusių daržovių pasaulyje, dažnai naudojami patiekaluose. Egzistuoja nuomonė, kad raudonieji svogūnai yra sveikesni už baltuosius. Pažvelkime į ...
Skaityti daugiauSvogūnai yra gana įprasta daržovė, kurią tikriausiai dažnai dedate į savo patiekalus. Tačiau galbūt nesuvokėte, kokios jos iš tikrųjų yra ...
Skaityti daugiauVienas garsus virtuvės šefas ir restoranų kūrėjas pasidalijo veiksmingais metodais, kaip susmulkinti svogūną be ašarų. Visi jie neutralizuoja tokios medžiagos ...
Skaityti daugiauTiems, kurie namuose turi nuosavą rūsį, nekyla problemų dėl daržovių ar vaisių laikymo. Tačiau ką daryti tiems, kurie rūsio neturi? ...
Skaityti daugiauSvogūnai – daržovė, kurios derlius nuimamas vasarą ir gali būti laikomas daugelį mėnesių. Tačiau netinkamai juos laikant, jie gali pradėti pūti. ...
Skaityti daugiauŠie veiksmingi būdai palengvins maisto gaminimą. Virtuvės šefai papasakojo apie būdus, kaip pjaustant svogūnus išvengti ašarų. Ši problema kelia nerimą ...
Skaityti daugiauDauguma žmonių nesuvokia, kad svogūnai gali būti pagalbininkai plaunant indus. Neskubėkite pilti ploviklio ant kempinės ir vėl, ir vėl trinti ...
Skaityti daugiauTinkamai keptas svogūnas yra tokio ryškaus skonio, kad nepalieka abejingų nei vieno gurmano. Tačiau yra problema: gana sunku juos paruošti, ...
Skaityti daugiauĮmanoma sumažinti cukraus kiekį kraujyje namuose ir vos per vieną dieną. Paaiškėjo, kad tam gali padėti net paprasti svogūnai. Kaip ...
Skaityti daugiauSvogūnai yra daugelio lietuviškų patiekalų pagrindas. Jie naudojami padažui, troškinimui, kepimui ir salotoms. Nuo seniausių laikų ši daržovė buvo laikoma ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.