Daugelis žmonių gamindami uogienę laikosi įprastų cukraus ir vaisių proporcijų - 1:1. Tačiau tai yra klaida. Gaminant braškių uogienę tokios ...
Skaityti daugiauDaugelis žmonių gamindami uogienę laikosi įprastų cukraus ir vaisių proporcijų - 1:1. Tačiau tai yra klaida. Gaminant braškių uogienę tokios ...
Skaityti daugiauŠaltuoju metų laiku daugelis žmonių mėgsta mėgautis uogiene, kuri buvo pagaminta dar vasarą. Kartais atidarius uogienės dangtelį galime išvysti pelėsį. ...
Skaityti daugiauBraškių sezonas tęsiasi, o tai reiškia, kad laikas ruoštis žiemai. Siūlome pasigaminti gardžią uogienę, kuri išsaugo maksimalią uogų naudą sveikatai. Tai ...
Skaityti daugiauBraškių sezonas jau persivertė į antrąją pusę. Pats metas ne tik mėgautis gardžiomis uogomis, bet ir pasirūpinti skaniomis atsargomis žiemai. ...
Skaityti daugiauDauguma žmonių tradiciškai žiemai konservuoja vyšnių uogienę. Saldžiosios vyšnios yra vitaminų A, C, K šaltinis, jose yra antioksidantų ir elementų, ...
Skaityti daugiauVasara - šviežių vaisių ir uogų sezonas, o tai reiškia, kad atėjo laikas gaminti naminę uogienę! Tačiau kartais pasitaiko, kad ...
Skaityti daugiauUogienė su nesmulkintomis braškėmis maloniai nustebins visus saldumynų mėgėjus, ji bus tiesiog nušluota nuo stalo. Braškių sezonas jau įgauna pagreitį. ...
Skaityti daugiauKiaulpienių uogienėje yra daug antioksidantų ir vitamino C, todėl tai labai vertingas produktas sveikatai. Uogienei pagaminti reikės: 200 g kiaulpienių; ...
Skaityti daugiauKartais pasitaiko, kad šaldytuve lieka šiek tiek skystos uogienės, kurią reikia skubiai sunaudoti. Taigi, ką daryti su likusia skysta uogiene, ...
Skaityti daugiauTinkamas receptas padės apelsinų žieveles paversti kažkuo skaniu, todėl nulupę citrusinius vaisius neskubėkite jų išmesti į šiukšlių dėžę. Vietoj to ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.