Arbata su citrina, imbieru, serbentais ar avietėmis tinka imuninei sistemai palaikyti peršalimo metu, tačiau yra dar veiksmingesnis gėrimas kovai su ...
Skaityti daugiauArbata su citrina, imbieru, serbentais ar avietėmis tinka imuninei sistemai palaikyti peršalimo metu, tačiau yra dar veiksmingesnis gėrimas kovai su ...
Skaityti daugiauVasara - pats tinkamiausias metas valgyti arbūzus. Tačiau ar žinote, kuo arbūzai naudingi ir kaip juos tinkamai laikyti? Būtent apie ...
Skaityti daugiauAviečių sezonas pačiame įkarštyje, dabar jų galima nusipirkti parduotuvėje arba turguje. Iš aviečių galima gaminti uogienes, kompotus, malti su cukrumi, ...
Skaityti daugiauŠaldymas paprastai yra vienas paprasčiausių maisto paruošimo būdų. Nereikia sugaišti daug laiko, o vitamininių produktų nauda išlieka. Tačiau pasitaiko, kad ...
Skaityti daugiauBraškės laikomos populiariausiomis uogomis vasarą. Ekspertai tvirtina, kad braškes reikia valgyti, nes tai tikras vitaminų ir maistinių medžiagų sandėlis. Kodėl ...
Skaityti daugiauBraškių sezono laukiame ištisus metus. Tačiau svarbu žinoti, kad persivalgymas braškėmis prie nieko gero neprives. Kai nusiperkame braškių, sunku atsispirti ...
Skaityti daugiauSpecialistai primena, kad subalansuota mityba yra geriausias būdas išlikti sveikiems, be to tam tikri maisto produktai šią užduotį gali šiek ...
Skaityti daugiauMokslininkai nustatė, kad reguliariai vartojant spanguoles galima 31 % sumažinti mirties riziką, taip pat 51 % apsaugoti organizmą nuo kai ...
Skaityti daugiauJAV mokslininkai nustatė, kad valgant uogas gerokai sumažėja mirtingumas. Svarbu jas įtraukti į racioną įvairiais metų laikais. Net ir nedideliais ...
Skaityti daugiauŠviežių prieskoninių žolelių ir prieskoninių žalumynų skonį ir naudą galite išsaugoti užšaldydami juos ledo indeliuose. Taip galite "išsaugoti" žoleles, kurios ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.