Atminkite, kad bet kokie pjaustyti vaisiai ir uogos labai greitai genda, o bakterijos pradeda sparčiai daugintis. Todėl jei perpjovėte arbūzą, ...
Skaityti daugiauAtminkite, kad bet kokie pjaustyti vaisiai ir uogos labai greitai genda, o bakterijos pradeda sparčiai daugintis. Todėl jei perpjovėte arbūzą, ...
Skaityti daugiauVynuogėse yra daug antioksidantų, vitaminų ir mineralų. Tačiau per didelis jų vartojimas gali sukelti šalutinį poveikį. Kai kurie iš jų ...
Skaityti daugiauGaminant aviečių uogienę svarbiausia užduotis - išlaikyti uogas kuo sveikesnes. Tiesa ta, kad uogos labai greitai suyra nuo menkiausio pažeidimo. ...
Skaityti daugiauSpecialistai primena, kad subalansuota mityba – geriausias būdas palaikyti sveikatą, tačiau tam tikri produktai su šia užduotimi susidoroja dar geriau. ...
Skaityti daugiauManoma, kad braškės nėra tinkamiausios uogos šaldymui. Tai tiesa tik tuo atveju, jei užšaldote uogas be jokių papildomų priedų. Be ...
Skaityti daugiauVyšnias mėgsta daugelis. Nepaisant didelės naudos, ši uoga gali pakenkti tam tikroms žmonių kategorijoms. Kalbama apie žmones, turinčius tam tikrų ...
Skaityti daugiauŠią uogą jau galima rasti prekybos centrų lentynose, o sezonas tęsis nuo liepos iki pat rugpjūčio. Be to, jei arbūzą ...
Skaityti daugiauBraškės – pirmoji vasaros uoga, kuri parduotuvių lentynose ir ūkininkų turgeliuose pradeda pasirodyti jau gegužės pabaigoje. Skaitykite KAIPKADA.LT straipsnį apie ...
Skaityti daugiauŠilauogių prekybos centre galite rasti ištisus metus. Tačiau tikrą bumą pastebėsime liepos-rugsėjo mėnesiais, nes būtent tada šios uogos sunoksta. Kuo ...
Skaityti daugiauJau visai greitai prasidės braškių sezonas. Jei laikysitės tam tikrų taisyklių, braškės šviežios šaldytuve gali gulėti net savaitę. Dalijamės gudrybėmis, ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.