Dažnai nutinka taip, kad nusiperki prieskonių, juos atidarai, vieną kartą įdedi į patiekalą, o tada jie tampa nebereikalingi, sušoka į ...
Skaityti daugiauDažnai nutinka taip, kad nusiperki prieskonių, juos atidarai, vieną kartą įdedi į patiekalą, o tada jie tampa nebereikalingi, sušoka į ...
Skaityti daugiauIndaplovė daugeliui tapo nepakeičiamu pagalbininku. Tačiau kai kurie daro tipiškas klaidas ją naudodami. Verta suprasti, kodėl indų su nepridegančia danga ...
Skaityti daugiauJei nenorite eksperimentuoti su brangiais virtuvės pagalbininkais, rekomenduojame išmokti paprastai ir ekonomiškai išvalyti keptuvę su nepridegančia danga. Kaip kruopščiai išplauti ...
Skaityti daugiauSu vaisinėmis muselėmis virtuvėje reikia elgtis atsargiai, antraip netrukus teks perdažyti lubas. Ypač uolūs šeimininkai kenkėją naikina drėgnu rankšluosčiu ar ...
Skaityti daugiauKepant kotletus, čeburekus, bulves ir kitus produktus dažnai lydi karšto aliejaus purslų fontanas. Tai nenuostabu – daroma prielaida, kad kepami ...
Skaityti daugiauJei laikysitės paprastų taisyklių, kokybiški virtuvės reikmenys gali tarnauti dešimt metų ir ilgiau. Tefloninė keptuvė leidžia kepti maistą su minimaliu ...
Skaityti daugiauTarp augmenijos virtuvėje galima rasti žalumynų indelyje ar svogūnų stiklinėje – bet tai nepamalonins akies. Pasirodo virtuvėje taip pat galite ...
Skaityti daugiauMetalinės kempinės yra žinomos visiems, jų galima rasti beveik bet kurioje virtuvėje. Tačiau ne visi žino, kaip tinkamai naudoti metalines kempinėles ...
Skaityti daugiauPeilis ilgainiui praranda savybes, dėl to juos reikia galąsti. Bet pasirodo ne visus peilius galima galąsti namuose. Kokie tai peiliai? ...
Skaityti daugiauDaugelis žmonių verdami mėsą, nuima sultinio paviršiuje susidarančias putas. Vieni jas išima šaukštu, kiti samčiu. Nors mažai žmonių susimąsto, kodėl ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.