Ši skumbrė labai skani ir kvapni. Ji tiesiog nepaprasta. Patiekalas gali būti šventinio stalo puošmena. Ingredientai: skumbrės - 2 žuvys; ...
Skaityti daugiauŠi skumbrė labai skani ir kvapni. Ji tiesiog nepaprasta. Patiekalas gali būti šventinio stalo puošmena. Ingredientai: skumbrės - 2 žuvys; ...
Skaityti daugiauRaudona žuvis naudinga sveikatai, tačiau nuo jos sunku pašalinti odą. Virtuvės šefas Karu Silmanas įvardijo paprasčiausią ir veiksmingiausią šios žuvies ...
Skaityti daugiauKartais keptos žuvies skonis gali būti kartus. Jeigu taip atsitinka, išmesti paruoštą žuvį nėra geriausia išeitis. Kulinarijos ekspertai pateikė patarimų, ...
Skaityti daugiauŽuvies kotletai gaminami nedažnai, juos paruošti sunkiau, ir ne visiems pavyksta. Tačiau patiekalas visada bus tobulas, jei žinosite keletą paslapčių. ...
Skaityti daugiauŠiandien papasakosime, kaip sūdyti raudonąją žuvį. Tam mums reikės raudonos žuvies (upėtakio arba lašišos), druskos ir rafinuoto aliejaus. Pereikime prie ...
Skaityti daugiauMenkė dažnai kepama su daržovėmis, iš jos daromi gardūs suktinukai, kotletai ir troškinama. Tačiau rekomenduojame ją iškepti pagal toliau pateiktą ...
Skaityti daugiauŽuvies ir jūros gėrybių patiekalai restoranuose ne veltui patiekiami su citrina. Kodėl žuvis patiekiama su citrina? Visų pirma, tai gražu. ...
Skaityti daugiauVyrauja nuomonė, kad pagrindinis vitamino D tiekėjas žmogaus organizmui po saulės spindulių yra žuvų taukai. Tačiau tai netiesa, nes šio ...
Skaityti daugiauPaprastai riebus maistas siejamas su neigiamomis pasekmėmis sveikatai, su viršsvoriu, cholesterolio kiekiu ir kitomis bėdomis. Tačiau yra maisto produktų, kuriuose ...
Skaityti daugiauLietuviai jau nuo moka virti žuvies sriubą arba tiesiog žuvienę. Žuvis turi būti šviežia. Galite naudoti įvairių rūšių, tačiau jei ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.