Daugelis žino, kad raudona žuvis yra puiki stalo puošmena. Jie žino ir mėgsta šį delikatesą. Juk ją galima valgyti ne ...
Skaityti daugiauDaugelis žino, kad raudona žuvis yra puiki stalo puošmena. Jie žino ir mėgsta šį delikatesą. Juk ją galima valgyti ne ...
Skaityti daugiauKrabų lazdelės gali būti laikomos kokybiškomis, jei jų sudėtyje yra ne mažiau kaip 30 % maltos žuvies arba surimio. Etiketėje ...
Skaityti daugiauIkrai visada buvo prabangos ir elegancijos sinonimas, todėl jie gan dažnai patenka į labiausiai padirbtų produktų sąrašą. Kad neliktumėte apgauti ...
Skaityti daugiauVisa gudrybė slypi ne tiek pačiame kepimo metode, kiek žuvies paruošime. Jo dėka net labai sausą žuvį, kuriai būdingas sodrus ...
Skaityti daugiauŽuvį kepti orkaitėje yra daug sveikiau nei kepti keptuvėje pilnoje aliejaus. Svarbiausia, kad žuvis gautųsi sultinga ir skani. Išsaugokite orkaitėje ...
Skaityti daugiauTokią žuvį paruošti labai paprasta. Pirmiausia reikia išsirinkti tinkamą silkę. Žuvis turi būti šviežia, lygi, be dėmių ant žvynų ir ...
Skaityti daugiauPriešingai nei manoma, burokėliai nėra privalomas populiariųjų salotų, vadinamų "silkė pataluose", ingredientas. Yra daug kitų ir įdomesnių būdų pagaminti skanią ...
Skaityti daugiauSilkė pataluose - tradicinės salotos per Kūčių vakarienę. Sunku įsivaizduoti šventinį stalą be šio patiekalo. Tačiau norint, kad patiekalas būtų ...
Skaityti daugiauSilkė yra viena sveikiausių žuvų, ji turi visų reikalingų vitaminų ir mineralų. Be to šį žuvis yra viena iš daugiausiai ...
Skaityti daugiauPirkėjai dažnai vengia pirkti žuvį iš šaldiklio. Žmonės dažniau pirmenybę teikia gyvoms arba bent atšaldytoms žuvims. Tačiau iš tikrųjų žuvys ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.