Kepant žuvį, ypač upinę, jos kvapas pasklinda ne tik virtuvėje, bet ir po visus namus. Kartais nepadeda net galingas gartraukis. ...
Skaityti daugiauKepant žuvį, ypač upinę, jos kvapas pasklinda ne tik virtuvėje, bet ir po visus namus. Kartais nepadeda net galingas gartraukis. ...
Skaityti daugiauŠvelniai sūdyta lašiša yra populiarus užkandis tiek šventėms, tiek kiekvienai dienai. Tikriausiai sutiksite, kad ši žuvis labai dažnai puošia šventinį ...
Skaityti daugiauRaudona žuvis yra labai populiari, ypač įvairioms šventėms, tačiau ne visada parduotuvėje galima rasti kokybišką produktą. Labai svarbu nepirkti tokios ...
Skaityti daugiauDažnai pasitaiko, kad nesąžiningi pardavėjai pasitelkia visas gudrybes, kad naiviems pirkėjams parduotų netinkamos kokybės prekes. Ne išimtis ir silkė. Dėl ...
Skaityti daugiau36 metų žvejys iš Didžiosios Britanijos Calvinas Marstonas pagavo didžiausią kada nors užregistruotą karpį. 114 kilogramų svėręs laimikis buvo pagautas ...
Skaityti daugiauJums reikia paruošti žuvį, bet nežinote, kaip ją tinkamai išvalyti? Parengėme išsamų vadovą, kuris padės greitai ir lengvai susidoroti su ...
Skaityti daugiauŽuvis laikoma organizmui naudingų omega-3 riebalų rūgščių šaltiniu. Dauguma ekspertų pabrėžia, kad šis produktas turėtų būti įtrauktas į mitybos racioną. ...
Skaityti daugiauŽuvis yra labai naudinga organizmo sveikatai, tačiau kai kurios žuvų rūšys gali daryti stebuklus. Ypač lašišoje gausu labai daug vitaminų, ...
Skaityti daugiauŽuvies valymas visada buvo užduotis, reikalaujanti daug kantrybės ir atkaklumo. Be to tam reikia turėti daug kantrybės. Žvynų šalinimas virtuvėje ...
Skaityti daugiauNet profesionalus virėjas kartais susiduria su tuo, kad kepant žuvis pradeda byrėti. Deja, padėties išgelbėti neįmanoma. Tačiau galite užkirsti tam ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.