Žuvį išvalyti nesunku, tačiau paruošti saugiam ir sveikam vartojimui be kaulų yra kur kas sunkiau. Taip, upinė žuvis garsėja dideliu ...
Skaityti daugiauŽuvį išvalyti nesunku, tačiau paruošti saugiam ir sveikam vartojimui be kaulų yra kur kas sunkiau. Taip, upinė žuvis garsėja dideliu ...
Skaityti daugiauKepta žuvis – patiekalas, kurį mėgsta daugelis. Žuvis puikiai dera su daugeliu garnyrų. Yra tik vienas rimtas patiekalo trūkumas: kepimo ...
Skaityti daugiauŽvejybos kalendoriuje rasite svarbiausias žvejybos draudimų datas ir tam tikrų žuvų gaudymo terminus, leistinus žuvų pagavimo kiekius ir dydžius, taip ...
Skaityti daugiauPaprastas receptas, kurio dėka puikia raudona žuvimi galėsite mėgautis vos per 1-2 dienas. Metodas tinka bet kuriai raudonai žuviai. Taip ...
Skaityti daugiauPaprastai orkaitėje iškepta žuvis išlaiko savo sultis, be to, ji būna sveikesnė nei kepta keptuvėje. Pasitaiko, kad orkaitėje iškepta žuvis ...
Skaityti daugiauVirėjai gana dažnai daro klaidų, susijusių su keptos žuvies ruošimu. Kodėl iškepta žuvis pradeda byrėti dar keptuvėje? Greičiausiai žuvis buvo pasūdyta ...
Skaityti daugiauPatyrę virėjai žino, kad žuvį galima kepti keptuvėje ir nepataškyti visos kaitlentės. Metodas senas, daugeliui žinomas, bet ar jį žinote? ...
Skaityti daugiauKaip žinote, paprasta citrina gali susidoroti su specifiniu žuvies „aromatu“. Tačiau dažniausiai ši veiksminga priemonė naudojama jau po žuvies apdorojimo. ...
Skaityti daugiauGrupė mokslininkų iš Pasaulinės sveikatos instituto ir Naujojo Pietų Velso universiteto tyrė ryšį tarp omega-3 riebalų rūgščių vartojimo ir inkstų ...
Skaityti daugiauRaudonos žuvys (lašiša, upėtakis, arktinė palija, tunas) dažnai atlieka šventinio patiekalo vaidmenis, nes dėl brangumo jos dažniausiai patiekiamos tik ypatinga ...
Skaityti daugiau© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.