Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Žyma: Alus

Alus – silpnas natūralus alkoholinis gėrimas. Stiprumas 2,5–12 % alkoholio tūrio. Gaminamas fermentuojant mielėmis miežių, kartais – kitų grūdų (kviečių, rugių, avižų, ryžių, kukurūzų) salyklą. Skoniui pagerinti į alų dedama apynių ir kitų prieskonių, stiprumui padidinti – cukraus, kartais – medaus.

[wpp range='last7days' limit=5 stats_views=1 order_by='views']

Sveiki sugrįžę!

Prisijunkite prie savo paskyros žemiau

Sukurti paskyrą!

Norėdami užsiregistruoti, užpildykite žemiau esančias formas

Atkurkite slaptažodį

Įveskite savo vartotojo vardą arba el. pašto adresą, kad iš naujo nustatytumėte slaptažodį.