Lašiša grietinėlės padaže: subtilus patiekalas per 30 minučių
Šiame patiekale švelni lašišos filė derinama su aromatingu grietinėlės padažu, todėl tai puiki vakarienė bet kokia proga. Dėl nesudėtingo paruošimo ...
Šiame patiekale švelni lašišos filė derinama su aromatingu grietinėlės padažu, todėl tai puiki vakarienė bet kokia proga. Dėl nesudėtingo paruošimo ...
Žuvis yra maistingųjų medžiagų saugykla, todėl gydytojai rekomenduoja ją valgyti kuo dažniau. Ypač naudinga riebi žuvis, pavyzdžiui lašiša. Tačiau parduotuvėse ...
Daugelis žino, kad raudona žuvis yra puiki stalo puošmena. Jie žino ir mėgsta šį delikatesą. Juk ją galima valgyti ne ...
Švelniai sūdyta lašiša yra populiarus užkandis tiek šventėms, tiek kiekvienai dienai. Tikriausiai sutiksite, kad ši žuvis labai dažnai puošia šventinį ...
Žuvis yra labai naudinga organizmo sveikatai, tačiau kai kurios žuvų rūšys gali daryti stebuklus. Ypač lašišoje gausu labai daug vitaminų, ...
© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.