Risotas su grybais per 30 minučių: Italijos virėjai pasidalijo receptu
Itališka virtuvė jau seniai tapo daugelio žmonių mėgstama. Restoranų tinklas "Big Mamma", visame pasaulyje garsėjantis autentiškais receptais, pasidalijo savo rizotu ...
Itališka virtuvė jau seniai tapo daugelio žmonių mėgstama. Restoranų tinklas "Big Mamma", visame pasaulyje garsėjantis autentiškais receptais, pasidalijo savo rizotu ...
Amžinas klausimas: ką pasigaminti pusryčiams, kai visai neturite laiko? Šis neįtikėtinai skanių vaflių receptas bus jūsų gelbėtojas! Per kelias minutes ...
Keksiukai su konservuotais persikais bus puikus priedas prie arbatos ar kavos. Tešla bus labai švelni ir saikingai saldi, ji puikiai ...
Kriaušės vyne yra klasikinis prancūzų virtuvės patiekalas. Pasinaudokite šiuo paprastu receptu ir palepinkite save bei savo šeimą. Šį patiekalą galima ...
Paprasta ir labai skani tešla pyragams. Kažkodėl mažai kas ją gamina. Ir veltui! Tiek iš šios tešlos pagaminti pyragai, tiek ...
Šiandien papasakosime, kaip sūdyti raudonąją žuvį. Tam mums reikės raudonos žuvies (upėtakio arba lašišos), druskos ir rafinuoto aliejaus. Pereikime prie ...
Pavasaris visada asocijuojasi su gaiva, o šios salotos tikrai nepaliks abejingų. Šis patiekalas idealiai tinka lengviems pietums arba kaip priedas ...
Morkų pyragui paruošti gali prireikti maždaug 20 minučių, o iškepti - nuo vienos iki dviejų valandų. Kad sutaupytumėte laiko ir ...
Marinuoti svogūnai puikiai tinka prie ant grotelių keptos mėsos ar žuvies, taip pat jie puikiai tinka salotoms gardinti. Štai kaip ...
Menkė dažnai kepama su daržovėmis, iš jos daromi gardūs suktinukai, kotletai ir troškinama. Tačiau rekomenduojame ją iškepti pagal toliau pateiktą ...
Sultingi, purūs, aromatingi kotletai puikiai tinka šeimos susibūrimams ir šventėms. Paprastai šį patiekalą gaminame iš maltos mėsos. Tačiau ką daryti, ...
Pyragaičiai "Bulvytė" buvo visų mėgstamiausias skanėstas. Šis skanėstas tebegaminamas ir šiandien, tačiau labai sunku rasti tokį skonį, kokį prisimenate iš ...
Nuo šių sausainių bus labai sunku atsiplėšti. Pasigaminkite sausainius pagal šį receptą ir paragaukite. Reikės: 200 g cukraus; 100 g ...
Vištienos krūtinėlės gaminimas nėra sudėtingas. Tačiau jei pasistengsite šiek tiek daugiau, galiausiai gausite šedevrą, kurio trokšta vištienos mėgėjai. 1974 m. ...
"Cordon Bleu" yra universalus ir skanus lengvas patiekalas. Jį galite pasigaminti namuose pagal šį receptą. Ingredientai: 2 vištienos filė; druskos ...
Per Velykas ant daugelio šventinių stalų būna kiaušinių su krienais. Juos labai lengva paruošti, o skonis nepamirštamas. Krienai patiekalui suteiks ...
Velykos - ypatinga ir jauki šeimos šventė. Per Velykas visi šeimos nariai susirenka pasimėgauti tradiciniais patiekalais ir pabendrauti. Maistas gaminamas ...
Švelni mėsa drebučiuose vilioja savo skoniu ir verčia griebtis dar vienos porcijos. Be to, jei patiekiamas neįprastas, velykinis variantas, jis ...
Norite nustebinti savo šeimą ir svečius neįprastu desertu? Paruoškite patiekalą, vadinamą bananų suši arba bananų suktinukais. Žinoma, šiam patiekalui nereikia ...
Kai kurie žmonės perka padažus parduotuvėje, tačiau tikras gurmanas to niekada nedarys: pirktinis produktas negali prilygti naminiam. Padažas taip pat ...
© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.