Kaip sūdyti raudoną žuvį: ji tampa švelni ir šiek tiek sūri
Šiandien papasakosime, kaip sūdyti raudonąją žuvį. Tam mums reikės raudonos žuvies (upėtakio arba lašišos), druskos ir rafinuoto aliejaus. Pereikime prie ...
Šiandien papasakosime, kaip sūdyti raudonąją žuvį. Tam mums reikės raudonos žuvies (upėtakio arba lašišos), druskos ir rafinuoto aliejaus. Pereikime prie ...
Menkė dažnai kepama su daržovėmis, iš jos daromi gardūs suktinukai, kotletai ir troškinama. Tačiau rekomenduojame ją iškepti pagal toliau pateiktą ...
Žuvies ir jūros gėrybių patiekalai restoranuose ne veltui patiekiami su citrina. Kodėl žuvis patiekiama su citrina? Visų pirma, tai gražu. ...
Vyrauja nuomonė, kad pagrindinis vitamino D tiekėjas žmogaus organizmui po saulės spindulių yra žuvų taukai. Tačiau tai netiesa, nes šio ...
Paprastai riebus maistas siejamas su neigiamomis pasekmėmis sveikatai, su viršsvoriu, cholesterolio kiekiu ir kitomis bėdomis. Tačiau yra maisto produktų, kuriuose ...
Lietuviai jau nuo moka virti žuvies sriubą arba tiesiog žuvienę. Žuvis turi būti šviežia. Galite naudoti įvairių rūšių, tačiau jei ...
Namuose ruošiamų patiekalų gaminimas visada sukelia ypatingus jaukumo jausmus šeimos rate. Žuvies kepsneliai - patiekalas, kuris tikrai patiks visiems. Ingredientai: ...
Žinant daugelio žmonių meilę suši ir įvairiems suktinukams, nesunku numanyti, kad pagal šį receptą paruoštas užkandis sulauks ne mažesnio susidomėjimo. ...
Žuvies kotletai dažnai gaunasi sausi ir kieti. Tačiau tokio rezultato labai lengva išvengti. Tereikia į maltą žuvį įmaišyti slaptą ingredientą. ...
Žuvis yra svarbi sveikos žmogaus mitybos dalis. Daugelis žmonių į savo racioną neįtraukia pakankamai žuvies, nors ji yra puikus baltymų ...
Žuvis yra maistingųjų medžiagų saugykla, todėl gydytojai rekomenduoja ją valgyti kuo dažniau. Ypač naudinga riebi žuvis, pavyzdžiui lašiša. Tačiau parduotuvėse ...
Žuvies kotletai gausis pikantiški ir švelnūs. Tai idealus pasirinkimas mėgstantiems eksperimentuoti su tradiciniais receptais. Išbandykite šį receptą sekmadienio pietums. Pikantiški ...
Sunku rasti gurmaną, kuris neparagaus keptos žuvies - skanios, auksinės ir su apetitą keliančia plutele. Tačiau ne visi žmonės žino, ...
Ilgai aprašinėti kepamų stintų kvapo tikrai nereikia. Pasinaudoję šiuo gudriu receptu, galėsite gaminti mėgstamą patiekalą, kada tik panorėję. Tokių stintų ...
Jei turite problemų su širdimi ir kraujagyslėmis, į savo mitybos racioną turėtumėte įtraukti riebią žuvį. Šį produktą galite valgyti iki ...
Kepta žuvis orkaitėje - sveikas ir skanus produktas, puikiai tinkantis ne tik kasdieniam, bet ir šventiniam meniu. Žuvį paruošti labai ...
Daugelis žino, kad raudona žuvis yra puiki stalo puošmena. Jie žino ir mėgsta šį delikatesą. Juk ją galima valgyti ne ...
Krabų lazdelės gali būti laikomos kokybiškomis, jei jų sudėtyje yra ne mažiau kaip 30 % maltos žuvies arba surimio. Etiketėje ...
Ikrai visada buvo prabangos ir elegancijos sinonimas, todėl jie gan dažnai patenka į labiausiai padirbtų produktų sąrašą. Kad neliktumėte apgauti ...
Visa gudrybė slypi ne tiek pačiame kepimo metode, kiek žuvies paruošime. Jo dėka net labai sausą žuvį, kuriai būdingas sodrus ...
© 2024 Visas turinys, jeigu nėra nurodytas kitas šaltinis, yra portalo nuosavybė ir jį kopijuoti be raštiško sutikimo yra draudžiama.