2024 m. liepos mėnesio horoskopas: Žuvys turės keisti planus, Vėžiai – džiaugtis sėkme, o Avinai – meile.

Rimantas Olevičius

Vidurvasaris keliems Zodiako ženklams vienu metu atneš rimtų permainų asmeniniame gyvenime. Apie tai, kam ir kas pasiseks liepą, skaitykite šiame horoskope.

Astrologai pastebi, kad antrasis vasaros mėnuo beveik visus Zodiako ženklus privers išspręsti tam tikras problemas. Vieniems tai bus kankinantis pasirinkimas meilėje, o kažkam trūks 24 valandų paroje.

Pagrindinė mėnesio žinia – kontroliuokite savo emocijas. Iš sudėtingų situacijų stenkitės išsisukti diplomatiškai. Nepamirškite savo sveikatos. Nepaisant to, kad liepos mėnesio planus gali tekti pakoreguoti, juose būtinai reikėtų skirti vietos poilsiui ir pomėgiams.

Avinas

Liepos mėnesį šio ženklo atstovams bus sunku nusėdėti vietoje. Juos užvaldys nuotykių troškulys. Astrologai pataria kunkuliuojančią energiją nukreipti taikia linkme, pavyzdžiui, užsiimti sportu ar kitu naudingu fiziniu darbu.

Jautis

Jaučiai turėtų būti labai atsargūs bendraudami. Jų aplinkoje gali atsirasti pavyduolių ir slaptų priešų. Viskas, ką šio Zodiako ženklo atstovai pasakys liepos mėnesį, neabejotinai bus panaudota prieš juos.

Finansinis nebus nereikalingas. Vasaros viduryje verta atsisakyti abejotinų finansinių sandorių, neduoti ir neimti pinigų į skolą.

Dvyniai

Judrūs Dvyniai norės ramybės. Juos trauks namų jaukumas ir komfortas. Nepaisant to, finansinis Dvynių gyvenimas muš raktą. Sandoriai, įdomūs verslo pasiūlymai ir naujos galimybės privers juos periodiškai išeiti iš komforto zonos.

Vėžys

Vėžiams bus sėkmės mėnuo. Žvaigždės juos apdovanos maloniais romantiškais susitikimais, paaukštinimais ir naujomis avantiūromis. Svarbiausia nepraleisti šansų, kurie pasitaikys jų kelyje.

Liūtas

Astrologai pataria Liūtams užsiimti savianalize ir išsiaiškinti objektyvias savo nesėkmių priežastis. Samprotavimai ir kaltinimai kitiems nepadės išspręsti situacijos. Liepos mėnesį gamtos karaliams reikės subalansuoto, konstruktyvaus sprendimo.

Horoskopas liepai

Mergelė

Gyvenimo srautas liepą Mergelę pakels į viršų ir suksis įvairių įvykių sūkuryje. Darbe atsivers naujos perspektyvos, asmeniniame gyvenime tikėtini aistringi susitikimai ir įdomūs romanai. Be to, šio ženklo atstovams leis pasilepinti dideliais pirkiniais.

Svarstyklės

sulauks ilgai laukto pripažinimo. Kad ir kokioje gyvenimo sferoje jis nebūtų įvykęs, triumfas bus pagrįstas ir savalaikis. Jis šio ženklo atstovus užkrės optimizmu. Ateityje pozityvus nusiteikimas padės įveikti sunkesnes užduotis ir užimti naujas aukštumas.

Skorpionas

Skorpionams žvaigždės dovanos pokyčius asmeniniame gyvenime. Galbūt tai bus ne tas , su kuriuo jie planavo susisaistyti santuokos saitais, tačiau jis galės dovanoti tikrą meilę.

Astrologai pataria atidžiau pažvelgti į priešingos lyties atstovus, nes likimas gali būti visai šalia.

Šaulys

Visos galimos problemos ir rūpesčiai užgrius Šaulius. Darbe juos lydės nuolatinis taupumas, šeimoje jie bus paklausūs – jų pagalbos prireiks visiems namiškiams vienu metu. Astrologai pataria savo energiją visiems reikalams paskirstyti tolygiai, antraip mėnesio pabaigoje galite pasijusti kaip išspausta citrina.

Ožiaragis

Ožiaragių laukia daug dalykinių susitikimų, jie visur bus paklausūs. Jų kompetencija padės užimti vadovaujančias pozicijas, įsitvirtinti ir pelnyti aukštesnės vadovybės ar įtakingų globėjų paramą.

Vandenis

Iš Vandenių reikės ištvermės. Šio ženklo atstovai gali būti sąmoningai įtraukiami į konfliktus. Geriau nuo to susilaikyti. Dabar saugiau turėti blogą taiką nei gerą ginčą.

Žuvys

Liepos mėnesį Žuvims teks iš naujo šuoliuoti šuoliais. Daugelį suplanuotų dalykų teks atidėti. Ko verta atsisakyti. Įvykiai klostysis spontaniškai, privers jus keisti strategiją akimirksniu.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Astrologas ir numerologas. Straipsnių autorius, redaktorius bei ekspertas. Dirbu KAIPKADA.LT redakcijoje. Susisiekti galite el. paštu: rimantas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą