Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

10 geriausiai parduodamų vaizdo žaidimų istorijoje

Kaipkada.lt

Neseniai „Take-Two“ („Rockstar” savininkė) paskelbė ataskaitą, kurioje pasidalijo savo vaizdo žaidimų pardavimais. Pavyzdžiui, tapo žinoma, kad „GTA 5“ tiražas viršijo 200 mln. kopijų. Tai yra trečias geriausiai parduodamas žaidimas istorijoje – jį lenkia tik „Tetris“ ir „Minecraft“.

Grand Theft Auto V žaidimas

Štai kaip dabar atrodo geriausiai parduodamų žaidimų reitingas pagal IGN

10. Overwatch – 50 mln. Overwatch išpopuliarino herojų šaudyklių žanrą dėl puikaus žaidimo dizaino, kruopščiai sukurtų herojų ir nuolatinio palaikymo internete. 2022 m. spalį „Overwatch“ pakeitė nemokamas tęsinys „Overwatch 2“.

9. The Witcher 3: Wild Hunt – 50 mln. Tuo tarpu bendri „The Witcher“ serijos pardavimai viršijo 75 mln. kopijų. Šiuo metu „CD Project“ dirba ties keliais naujais frančizės projektais, įskaitant „The Witcher 4“ ir „The Witcher 1“ perdirbinį.

8. The Elder Scrolls V: Skyrim – 60 mln. Ekspertai pastebi, kad tiražui įtakos turėjo daugybė žaidimo perleidimų, kurie buvo išleisti skirtingoms platformoms.

7. Red Dead Redemption 2 – 64 mln. Iš viso parduota daugiau nei 89 mln. šios serijos kopijų, o bendras originaliojo Red Dead pardavimų skaičius siekia apie 25 mln.

6. Mario Kart 8 Deluxe – 70,43 mln. Didžiulis hitas, prisidėjęs prie „ Switch“ sėkmės.

5. PUBG – 75 mln. Šią ribą perkopęs žaidimas 2022 m. gruodį perėjo prie sąlyginio nemokamo platinimo modelio.

4. Wii Sports – 82,9 mln. Šis žaidimas buvo išleistas kartu su „Wii“ konsole 2006 m. ir šiuo metu yra geriausiai parduodamas žaidimas „Nintendo“ istorijoje.

3. V – 200 mln. Šis skaičius tikriausiai būtų dar didesnis, jei „Rockstar“ dėmesys nebūtų nukrypęs į kitus projektus. Sklido gandai, kad projektas sulauks 8 istorijos priedų apie pagrindinius veikėjus, tačiau jie taip ir nebuvo išleisti dėl dėmesio „GTA Online“.

2. Minecraft – 300 mln. Šis skaičius atspindi visus pardavimus visose platformose. Dėl savo unikalaus žaidimo būdo „Minecraft“ sulaukė didžiulio populiarumo ne tik tarp žaidėjų, bet ir tarp ne žaidėjų bendruomenės.

1. Tetris – 520 mln. Tikriausiai pats laikui nepavaldžiausias nors sukurtas vaizdo žaidimas užtikrintai pirmauja visų laikų geriausiai parduodamų žaidimų sąraše. Naujausia kultinio galvosūkių žaidimo variacija buvo išleista 2020 m. pavadinimu „Puyo Puyo Tetris 2“.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą