Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

2024 m. bus išmaniųjų žiedų metai. Ar šie žiedai pakeis išmaniuosius laikrodžius?

Donatas Varnas

Sausio 9-12 d. Las Vegase vykusioje parodoje CES 2024 buvo pristatyta daug naujų technologinių produktų, tarp kurių daugiausia išsiskyrė . Apie tai rašo „The Verge”.

Tokio tipo prietaisai jau seniai traukia vartotojų dėmesį, tačiau iki šiol vienintelis gerai žinomas ir sėkmingas pavyzdys buvo „Oura Ring”, kuris matuoja širdies ritmą, deguonies kiekį kraujyje, kūno temperatūrą, miego kokybę ir kitus sveikatos rodiklius.

Kokie išmanieji žiedai buvo pristatyti parodoje CES 2024?

Movano Evie žiedas

Movano Evie žiedas

Vienas iš jų – „Movano Evie Ring”, kuris visų pirma skirtas moterų auditorijai, tačiau juo gali naudotis bet kas.

Žiedą jau galima iš anksto užsisakyti už 269 JAV dolerius ir jis turėtų būti išleistas šį mėnesį.

Žiedas matuoja deguonies kiekį kraujyje, širdies ritmą, aktyvumą ir menstruacijų ciklus, o šiuos duomenis analizuoja naudodamas dirbtinio intelekto algoritmus.

Žiedas yra elegantiškos išvaizdos ir gali slinkti, kad prisitaikytų prie piršto dydžio.

Be to, gamintojas planuoja gauti FDA sertifikatą, kuris patvirtintų aukštą įmontuotų jutiklių tikslumą.

„Amazfit Helio” žiedas

Amazfit Helio žiedas

Kitas daug žadantis prietaisas yra „ Helio Ring”, skirtas sportininkams, norintiems stebėti savo atsigavimo ciklus po treniruočių.

Žiedas sinchronizuojamas su „Amazfit” išmaniuoju laikrodžiu, kurį galite nusiimti naktį, žinodami, kad žiedas ir toliau matuoja jūsų širdies ritmą, deguonies kiekį kraujyje, kūno temperatūrą ir miego kokybę.

Žiedas taip pat turi vibracijos funkciją, kuri primena, kad reikia pajudėti arba atsipalaiduoti.

Gamintojas garsėja tuo, kad gamina funkcionalius prietaisus už prieinamą kainą, todėl galime tikėtis, kad „Helio Ring” nebus per brangus.

Žiedas rinkoje turėtų pasirodyti šį .

Kiti išmanieji žiedai parodoje

Parodoje CES 2024 buvo pristatyta ir daug kitų išmaniųjų žiedų, galinčių patenkinti skirtingus vartotojų poreikius ir skonį. Pavyzdžiui, musulmonams sukurtas žiedas „Zikr Ring”, kuriame yra penki kasdieniai maldos laiko priminimai ir skaitmeninis tasbih skaitiklis.

Ieškantiems pigesnės „Oura Ring” alternatyvos, siūlomas „RingConn”, kuris taip pat matuoja širdies ritmą, deguonies kiekį kraujyje, kūno temperatūrą, miego kokybę ir kitus sveikatos rodiklius.

Besidomintiems didesniais prekių ženklais yra žinių, kad „” kuria išmanųjį žiedą „Galaxy Ring„, kurio funkcijos gali būti panašios į „ Watch”.

Kokie yra išmaniųjų žiedų pranašumai prieš išmaniuosius laikrodžius?

Sprendžiant iš to, kas buvo parodyta parodoje CES 2024, išmaniųjų žiedų segmentas įgauna pagreitį ir gali tapti rimta konkurencija išmaniesiems laikrodžiams.

Išmanieji žiedai turi savų privalumų, pavyzdžiui, kompaktiškumą, patogumą, dizainą ir tikslumą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą