2024 m. vasaros tendencijos: kokie daiktai turėtų būti kiekvienos mados mylėtojos spintoje

Kiekvienas naujas sezonas atneša šviežių mados tendencijų. Išanalizavę daugybę garsių prekių ženklų vasaros kolekcijų, nustatėme pagrindines tendencijas, kurios artimiausiais mėnesiais dominuos mados pasaulyje.

Garsi stilistė Yana Platonova sudarė aštuonių drabužių, kurie taps privalomais šį ir išliks populiarūs visą m. vasarą, sąrašą.

Rūbai su nėriniais

Idealus vasaros mados pasirinkimas – , kuriuos galima papuošti ne tik originaliomis detalėmis, bet ir nėrinių intarpais.

Masyvūs auskarai

Šio sezono stilingas akcentas – akcentiniai auskarai, kurie suteiks išskirtinumo. Šiuo metu populiariausi modeliai yra „Khaite Julius Panel” ir „Bottega Veneta Fin” auskarai.

Skaidrūs batai

Šį sezoną madingi bateliai ar batai iš elegantiško plono nėriniuoto audinio. Baleto tipo bateliai išlieka favoritais, tačiau taip pat reikėtų atkreipti dėmesį į mokasinus, kurie irgi atrodo stilingai.

Viršutiniai rūbai

Šį sezoną populiarumo viršūnėje bus pailgo kirpimo palaidinės, kurias galima dėvėti sukneles. Tai stilingas garderobo papildymas, pabrėžiantis individualumą ir šiuolaikines mados tendencijas.

Bermudai

Būkite atsargūs įtraukdami į savo garderobą plačius bermudų šortus iki kelių, tačiau klasikinės versijos virš kelių yra puikus pasirinkimas.

Megztos kepuraitės

Pirmosios asociacijos – rėksmingas 20-asis dešimtmetis.

Suknelės žemu liemeniu

20-ųjų populiarėja, todėl įvairių mados prekių ženklų kolekcijose matome vis daugiau šios epochos įkvėptų suknelių.

Share This Article
Gamtos mokslų specialistė. Rašau straipsnius KAIPKADA.LT svetainei apie mūsų planetos gamtą, augmeniją ir gyvūnus. Susisiekti galite el. paštu: odeta@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Leave a comment

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Išeiti iš AMP versijos