Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

3 geriausi išmaniųjų laikrodžių modeliai pagal savininkų atsiliepimus

Mindaugas Bružas

Per pastaruosius kelerius metus išmanusis laikrodis tapo labai populiaru įrenginiu, kurį naudoja tikrai daugelis žmonių. Atsižvelgiant į tai, visiškai pagrįsta manyti, kad ateityje išstums klasikinį laikrodį iš rinkos. Na, o kol kas pažvelkime į tris geriausius modelius, kurių dėka išmanusis laikrodis tampa vis populiaresnis.

TOP3 populiariausi išmanieji laikrodžiai

Trečias pagal populiarumą – Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Samsung Galaxy Watch 4 Classic laikrodis

Kaina: nuo 217 EUR*

Korėjiečių arsenale „ 4 Classic“ yra pažangiausias išmanusis laikrodis. Pagal dizainą jie primena klasikinį laikrodį, o tai daugeliui yra pagrindinis argumentas modelio naudai. Kalbant apie funkcionalumą, laikrodis aprūpintas 1,4 colio Super AMOLED ekranu ir nerūdijančio plieno korpusu su IP68 apsauga. Ryšys su telefonu vykdomas naudojant „Bluetooth 5.0“, taip pat yra NFC pirkinių apmokėjimui ir „Wi-Fi“.

„Samsung Galaxy Watch 4 Classic“ turi 16 GB vidinės atminties, kurios pakanka mėgstamoms dainoms saugoti, o baterija 361 mAh talpos.

Antras pagal populiarumą – Huawei Watch 3 Pro

Huawei Watch 3 Pro laikrodis

Kaina: nuo 294 EUR*

Kinijos kompanijos flagmanas išmanusis laikrodis aprūpintas 1,43 colio AMOLED ekranu ir titano bei keramikos korpusu su 5 barų atsparumu vandeniui. Dirželis pagamintas iš natūralios odos, o tai teigiamai veikia prietaiso išvaizdą.

„Huawei Watch 3 Pro“ turi 16 GB atminties, o 2 GB RAM užtenka sklandžiam sąsajos veikimui be jokių vėlavimų. Laikrodis atpažįsta daugiau nei 100 skirtingų treniruočių režimų, taip pat gali leisti garsą, nustatyti kūno temperatūrą, miego kokybę ir deguonies kiekį kraujyje.

Pirmas pagal populiarumą – Apple Watch Series 7

Apple Watch Series 7 laikrodis

Kaina: nuo 406 EUR*

Neabejotinai geriausias išmanusis laikrodis rinkoje. Šiame telefone yra puikus ekranas, rodantis 484×396 pikselių raiškos vaizdą, taip pat galintis leisti garsą ir net priimti skambučius dėl įmontuotų garsiakalbių ir mikrofonų. Prietaiso korpusas apsaugotas nuo drėgmės pagal IPX6 standartą, yra pulsoksimetras ir nuolat veikiantis pulso jutiklis.

Atskirai verta paminėti dizainą, kuris jau seniai tapo ikoniniu ir sektinu pavyzdžiu kitiems išmaniųjų laikrodžių gamintojams.

* Kainos nurodytos remiantis kaina24.lt portalu.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą