Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

4 populiariausi mitai apie dantų balinimą

Dantų balinimas
Partnerio turinys

Ilgainiui dantų spalva gali pakisti dėl įvairiausių priežasčių. Tam įtakos turi amžius, maisto ir gėrimų su dažikliais vartojimas. Kiekvienas nori turėti sveiką ir patrauklią šypseną, todėl daugelio žmonių svajonė – baltesni . Nenuostabu, juk balta šypsena atrodo estetiškiau, sveikiau, galiausiai, suteikia didesnį pasitikėjimą savimi. Šiandien balinimas yra viena populiariausių estetinių procedūrų. Tiesa, nestinga ir nepagrįstų mitų, kurie kelia nerimą net dėl profesionalų atliekamos procedūros. Tad šiame straipsnyje paneigsime 4 dažniausiai pasitaikančius mitus.

Pažeidžiamas danties emalis

Daugelis žmonių galvoja, jog odontologo kabinete atlikta balinimo procedūra kenkia dantims, neva pažeidžia natūralų emalį. Tačiau, priešingai nei neaiškios sudėties namuose naudojamos priemonės, profesionaliai atliktas dantų balinimas nepažeidžia emalio. Prieš balinimą, procedūrų dažnis nustatomas individualiai, atsižvelgiant į burnos ertmės būklę, lūkesčius.

Estetinės procedūros metu, patyrę specialistai, naudodamiesi pažangiausiomis technologijomis, užtikrina kokybišką rezultatą. Norint nuolat džiaugtis spindinčia šypsena, patariama šią estetinę procedūrą atlikti kartą per kelis metus. Taip pat – naudoti rezultatą palaikančias, specialisto rekomenduotas priemones.

Dantys tampa itin jautrūs

Vieni turi jautresnius dantis, kiti džiaugiasi, kad su šia problema susidurti netenka. Tačiau tai nereiškia, kad jautresnius dantis turintiems savininkams negalima atlikti šios procedūros, o kitiems dantys staiga taps jautresni. Prieš procedūrą patyrę gydytojai parenka tinkamiausią ir saugiausią balinimo būdą.

Visiškai natūralu, jog po procedūros juntamas nežymus dantenų jautrumas, kuris po kelių valandų išnyksta. Tai saugus balinimo būdas, tad jautrumas gali būti laikomas trumpalaikiu šalutiniu poveikiu. Svarbiausia, kad dantys nėra pažeidžiami netinkamos koncentracijos, agresyvių priemonių (kas dažnai pasitaiko balinant netinkamais būdais namuose). Konsultacijos metu suteikiama visa reikalinga ir pateikiamos , kaip tinkamai prižiūrėti dantis po estetinio balinimo.

Procedūra yra skausminga

Dažnai nepagrįstai galvojama, kad kone kiekviena procedūra odontologijos kabinete yra skausminga. Tačiau balinimas atliekamas pasitelkiant naujausias technologijas, o kvalifikuoti, patyrę gydytojai odontologai užtikrina neskausmingą procesą. Po balinimo procedūros odontologas paciento dantis padengia apsauginiu fluoro sluoksniu. Tad išėję iš odontologo kabineto, galėsite džiaugtis efektyviais rezultatais.

Balinimas namuose yra efektyvesnis

Dažnai sakoma, jog šypseną galima namuose su namų gamybos priemonėmis, pavyzdžiui, soda ar . Tačiau šių priemonių kietosios dalelės gali negrįžtamai subraižyti emalį, paveikti dantenas ar net sukelti ilgalaikį dantų jautrumą. Norint pasiekti efektyviausią rezultatą, patariama rinktis profesionalias odontologijos klinikas, kuriose dirba patyrę savo srities specialistai. Paprasta ir efektyvi procedūros eiga leis mėgautis žavinga šypsena.

Baltesni dantys kiekvienam suteikia daugiau pasitikėjimo savimi. Jeigu jaučiate diskomfortą ar tiesiog norite patobulinti savo šypseną, nedvejokite ir kreipkitės į šios srities specialistus. Profesionali odontologijos klinika, pažangiausios technologijos ir patyrę odontologai užtikrins kokybišką ir efektyvų rezultatą. Juk kiekvieno žmogaus vizitinė kortelė – estetiška ir sveika šypsena.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Rašyti komentarą