Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

4 svarbiausios priežastys nepirkti brangaus išmaniojo telefono

Donatas Varnas

Kuo brangesnis , tuo jis geresnis. Priežastis paprasta – brangus prietaisas turės galingą procesorių, daug atminties ir gerą kamerą. Viskas bus patobulinta – net operacinės sistemos versija bus pati moderniausia. Naudotis tokiu prietaisu – vienas malonumas.

Tačiau eikime „iš priešingos pusės” ir pasvarstykime, kodėl nereikėtų pirkti flagmano. Mūsų manymu, tam yra 4 priežastys.

Išmanieji telefonai labai greitai pasensta

Jei jums svarbu, kad turėtumėte patį moderniausią ir naujausią įrenginį, tuomet flagmanas ilgai jūsų nedžiugins. Didieji flagmanus gali išleisti kelis kartus per metus. Praktiškiausias pirkinys yra naujausias „”, jie pasirodo ne dažniau kaip kartą per metus.

Norėdami būti „madingi”, turite dažnai atnaujinti savo išmanųjį telefoną, išleisti nemažai pinigų. Be to, gamintojai gudrūs – kiekvienas naujas flagmanas savo išvaizda skirsis nuo ankstesniojo, todėl ilgai „pasigirti” negalėsite.

Telefono pardavimas antrinėje rinkoje

Paradoksas – jei nusipirksite išmanųjį telefoną flagmaną ir bandysite jį iš karto parduoti patalpinę skelbimą antrinėje rinkoje, prarasite 10-20 % pinigų iš karto. Ką galime pasakyti apie tai, pasirodys kitas modelis? Kitų prekės ženklų, išskyrus „Apple”, flagmanai išleidus naują modelį gali atpigti perpus. Tik „iPhone” turi saugumo rezervą ir jo kaina nekrenta taip smarkiai kaip kitų gamintojų prietaisų. Kokia išvada? Investuoti pinigus į šaunų išmanųjį telefoną yra labai abejotinas verslas. Jei po kurio laiko planuojate jį parduoti, prarasite daug daugiau pinigų.

Pigesni išmanieji telefonai

Kai kurių funkcijų jums tiesiog nereikia

Praktika rodo, kad ne visi naudotojai savo išmaniuosius telefonus naudoja 100 % laiko. Daugelis žmonių sako, kad pirkti flagmaną juos motyvuoja tai, kad jis nepavargsta. Tai veikė prieš kelerius metus. Šiandien net išmanusis telefonas už 200 eurų nelėtės ir visus metus veiks labai sparčiai.

Maždaug tas pats ir su fotoaparatais. Taip, flagmanai turi labai šaunias kameras. Tačiau net ir biudžetiniai kinų flagmanai gali fotografuoti ir filmuoti ne prasčiau nei brangus žinomo prekės ženklo įrenginys. Bet čia verta suprasti, kad kinų flagmanai pinga ir sensta dar greičiau.

Gaila sudaužyti arba prarasti brangų išmanųjį telefoną

Paprastai flagmanai turi stiklinį korpusą. Jį numetus ant asfalto gali sudužti ekranas arba galinis dangtelis. Net įtrūkusio kameros objektyvo pakeitimas gali kainuoti nemažus pinigus. O ekrano pakeitimas sudaro pusę prietaiso .

Taip, galima apsidrausti, tačiau tai papildomos išlaidos. Dažnai draudimo bendrovės atsisako kompensuoti nuostolius praradus ar sugadinus išmanųjį telefoną. O kaip dėl drėgmės, vagystės? Būtų gėda prarasti brangų įtaisą.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

TEMOS:
Pasidalinkite šiuo straipsniu
Autorius Donatas Varnas
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius naujausių technologijų, žiniatinklio bei dirbtinio intelekto temomis. Susisiekti galite el. paštu: donatas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą