Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

5 automobilių markės, turinčios ištikimiausius gerbėjus: žmonės juos pirktų dar kartą

Adomas Račkauskas

Automobilio pirkimas – tai ne tik transporto priemonės įsigijimas, bet ir ryšio su ženklu užmezgimas. Tikrąją automobilių gamintojo sėkmę lemia ne tik pardavimai, bet ir tai, kiek klientai yra patenkinti ir ar jie norėtų dar kartą įsigyti šio prekės ženklo automobilį. Šiame straipsnyje apžvelgsime penkias automobilių markes, pelniusias didžiausią klientų lojalumą automobilių pramonėje.

Mini

Klientų, kurie pirktų dar kartą, procentinė dalis: 77%.

Savo klientų meilę „” pelnė dėl tvarumo ir unikalaus dizaino automobilių. Nors jie nėra lyderiai konkrečiose kategorijose, pavyzdžiui, komforto ar ekonomiškumo, „Mini” išlieka neprilygstami vairavimo malonumo ir patikimumo srityse.

BMW

Klientų, kurie pirktų dar kartą, procentinė dalis: 76%

BMW garsėja technologiškai pažangiais automobiliais, kuriuose dera ir našumas. Turėdama įvairią modelių gamą ir aukštą klientų pasitenkinimo lygį, BMW ir toliau traukia vairuotojų dėmesį.

BMW automobiliai

Porsche

Klientų, kurie pirktų dar kartą, dalis proc: 76%

garsėja savo sportiniais automobiliais, kurių kiekvienas atlieka ypatingą vaidmenį. Derindama našumą ir komfortą, „Porsche” užkariavo vairuotojų širdis ir tapo viena paklausiausių markių.

Genesis / Hyundai

Klientų, kurie pirktų dar kartą, dalis proc: 73%

Genesis siūlo prabangius automobilius už prieinamą kainą ir pranoksta daugelio vairuotojų lūkesčius. Dėl kokybės, patikimumo ir stiliaus derinio „Genesis” tapo viena patraukliausių markių rinkoje.

Lexus

Klientų, kurie pirktų dar kartą, dalis proc: 73%

garsėja savo patikimumu ir kokybe. Turėdamas platų modelių asortimentą ir nuolatinį įsipareigojimą diegti naujoves, „Lexus” išlieka viena geidžiamiausių markių tarp vairuotojų.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą