Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

5 maisto produktai, kurie padeda deginti riebalus

Mindaugas Bružas

Ar žinojote, kad yra tam tikrų maisto produktų, kurie skatina riebalų deginimą? Kartkartėmis kiekviena mergina bando atsikratyti kelių kilogramų, kad atgautų formą, tačiau kartais ši užduotis atrodo per sunki. Tačiau kai kurie produktai gali šiek tiek palengvinti jūsų pastangas.

Chia sėklos

Chia sėklose apskritai gausu baltymų, jose yra priešuždegiminių riebalų ir padeda jausti sotumą. Šaukštą chia sėklų pamirkykite puodelyje vandens ir gerkite kiekvieną rytą. Geriau leiskite sėkloms išbrinkti, kad ilgai jaustumėte sotumą.

Žalioji arbata

Žalioji arbata turi daug naudos, kai kalbama apie svorio metimą. Taip yra todėl, kad arbatoje esantis padeda deginti riebalus, o polifenoliai stabdo medžiagų apykaitos lėtėjimą, todėl nestovi vietoje. Dėl šios priežasties būtų gerai į savo dieną įtraukti 2–3 stiklines žaliosios arbatos, šaltos ar karštos.

Kiaušiniai

yra žinomi puikus baltymų šaltinis. Tyrimų duomenimis, tie, kurie pusryčiams valgo kiaušinius, ilgiau išlieka sotūs, todėl visą dieną mažina kalorijų kiekį ir numeta svorio. Dėl šios priežasties į pusryčius ar net vakarienę galite įtraukti kiaušinių, kad pamatytumėte greitesnius rezultatus.

Imbieras

turi priešuždegiminį poveikį ir padeda nuo hipertenzijos. Be to, tai gali žymiai sumažinti alkio jausmą ir tuo pačiu padidinti riebalų deginimą. Imbieras paprastai padeda esant vidurių užkietėjimui, pilvo pūtimui, pykinimui, virškinimo sutrikimams ir kitoms panašioms būklėms. Įpilkite imbiero į puodelį karšto vandens su trupučiu citrinos ir jūsų gydomasis gėrimas yra paruoštas.

Bolivinė balanda

Bolivinė balanda yra pagrindinis magnio šaltinis, kuris yra energija ir tuo pačiu reguliuoja cukraus kiekį kraujyje. Bet buk atsargus. Prieš naudodami turite gerai išskalauti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą