Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

5 vidutinės kainos padangų prekių ženklai, kuriuos dažniausiai perka lietuviai

Adomas Račkauskas

Jums reikia geros kokybės padangų, kurios tarnautų ilgus metus, bet nenorite išleisti tūkstančių už „”? Štai keletas vidutinės klasės padangų, kurios tikrai jūsų nenuvils.

TIGAR High Performance

Tai didelio našumo , pasižyminčios puikiu sukibimu su keliu ir geru kainos bei kokybės santykiu. Šio prekės ženklo padangos iš kitų išsiskiria stabiliomis valdymo savybėmis ir patogiu važiavimu.

ARROYO Grand Sport 2

Šios padangos skirtos važiuoti dideliu greičiu. Jos pasižymi labai geromis sukibimo savybėmis. Be to, šios padangos dyla mažiau, tad tai ne tik geras, bet ir praktiškas pasirinkimas.

STARMAXX Novaro ST532

STARMAXX Novaro ST532 yra vienas iš STARMAXX asortimento gaminių, kuris žinomas dėl plataus padangų asortimento, skirto įvairių tipų transporto priemonėms ir įvairioms sąlygoms. Jos turi simetrišką protektorių su skirtingais blokais, kuris padeda užtikrinti geresnį stabilumą kelyje ir gerą sukibimą. Ši specialiai sukurta ekonomiškam važiavimui, mažam pasipriešinimui riedėjimui ir ilgaamžiškumui užtikrinti.

LAUFENN G Fit EQ+ LK4

LAUFENN yra , priklausantis „Hankook Tire” padangų šeimai. Šios padangos pasižymi geru kainos ir kokybės santykiu. Padangos „G Fit EQ+ LK41” pasižymi geru manevringumu ir mažu triukšmingumu.

ROADSTONE Class Premiere CP672

ROADSTONE, taip pat žinomas kaip Nexen Tire, yra populiarus padangų prekės ženklas. Jų „Classe Premiere CP672” modelis pasižymi tokiomis savybėmis kaip ilgaamžiškumas, degalų ekonomija ir mažas triukšmas. Tačiau pagrindinis jų privalumas – geras sukibimas su šlapia danga.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą