Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

6 patarimai, kurių vairuotojams būtinai prireiks žiemą

Adomas Račkauskas

Daugelis vairuotojų, kurie savo automobilius laiko namuose, rytais daug laiko skiria jų paruošimui važiuoti. Užšalę priekiniai stiklai, valytuvai ir daug sniego paverčia rytą tikru darbu.

Tačiau šį procesą galima gerokai supaprastinti, jei žinote keletą vairavimo gudrybių. Jos aktualios žiemos sezono metu, kai sninga ir šąla.

Patarimai vairuotojams

  1. Kiekvieną rytą užšalę yra tikra bėda vairuotojams. Norint greitai ir be vargo susidoroti su šia problema, reikia paruošti tokį mišinį: sumaišykite tris dalis acto su viena dalimi vandens, gautą tirpalą supilkite į purkštuvą ir iš vakaro juo apipurkškite automobilio langus. Ryte jus pasitiks švariais, neužšalusiais langais.
  2. Kad ant priekinio stiklo nepatektų sniego ir šerkšno, statykite automobilį variklio dangčiu į rytus. Tai padės sumažinti problemą dėl spindulių, kurie iš dalies dirbs jūsų naudai.
  3. Jei numatomi naktiniai , po ratais reikėtų pabarstyti kačių kraiko. Taip ryte galėsite be problemų pajudėti iš vietos.
  4. Jei po ranka neturite specialaus ledo grandiklio, jį galite pakeisti virtuvine plastikine mentele, kreditine kortele arba kompaktiniu disku.
  5. neprilips prie priekinių žibintų, jei važiuodami visą laiką juos laikysite įjungtus. O priekinius žibintus galite padaryti ryškesnius užtepę dantų pastos ir nuplovę juos vandeniu.
  6. Valytuvai per naktį neprišals prie stiklo, jei ant jų užmausite paprastas kojines.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
KAIPKADA.LT portalo straipsnių autorius ir specialistas darbo bei verslo srityse. Taip pat domiuosi namų statyba ir nekilnojamuoju turtu. Susisiekti galite el. paštu: adomas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą