Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

7 populiarūs įsitikinimai apie patalynę: ką turėtumėte žinoti?

Mindaugas Bružas

ir miegas nuo seno siejami su įvairiais prietarais ir tikėjimais. Nuo svečių ir gerų naujienų nuspėjimo iki finansinės naudos ar meilės suradimo simbolikos – štai septyni populiarūs įsitikinimai apie patalynę.

Vėjo išdžiovinta patalynė

Pasak liaudies tikėjimų, jei šviežiai išskalbta patalynė džiovinama lauke ir ją blaško, tai yra dažnų svečių arba gerų naujienų namuose ženklas.

Patalynė su nedideliais defektais arba pūkeliais

Tikima, kad ant naujai įsigytos esantys nedideli defektai arba pūkai reiškia būsimus materialinius malonumus ir mažas laimės akimirkas.

Patalynė arba nukrenta ant grindų

Jei paklodės ar pagalvės nuslysta nuo lovos ir nukrenta ant grindų, tai laikoma blogu ženklu, rodančiu būsimų problemų ar nesutarimų su partneriu galimybę.

Voratinkliai ant lovos

Netikėtai ant lovos atsiradę voratinkliai laikomi sėkmės ir pasisekimo planuojamuose reikaluose ženklu. Šis simbolis rodo, kad kelias į priekį yra aiškus ir veda į gerovę, motyvuoja žmones užtikrintai siekti savo tikslų.

Mažos spalvotos ant patalynės

Tikima, kad pastebėjus nedideles spalvotas dėmeles po patalynės skalbimo pranašauja ryškių ir įdomių įvykių atsiradimą gyvenime. Šis tikėjimas užsimena apie netikėtai atsiradusias malonias staigmenas ir galimybes, kurios į kasdienybę įneš įspūdžių ir ryškumo.

Susipainiojusi patalynė po skalbimo

Jei po skalbimo susipainioja patalynė, tikima, kad tai reiškia galimus sunkumus ar painiavą santykiuose su artimaisiais.

Maisto ar gėrimų dėmės ant patalynės

Atsitiktinis patalynės sutepimas maisto ar gėrimų dėmėmis laikomas artėjančios šventinės puotos signalu. Šis tikėjimas rodo, kad mūsų laukia dosnus šventinis maistas arba džiaugsmingas įvykis, ir skatina žmones ruoštis nuostabiai ir atlaidžiai šventei.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Naujienų, įvykių ir patarimų autorius. KAIPKADA.LT portalo redaktorius. Susisiekti galite el. paštu: mindaugas@kaipkada.lt, bendras redakcijos telefonas: +370 695 72614
Rašyti komentarą